«Κούκλα, ψήνεσαι για ένα Call of Duty;»

Θυμάμαι που μία μέρα στην εκπομπή είχαμε πιάσει την κουβέντα για “γυναίκες-σχέσεις-video games” και μου λέει ο Κουτσούμπας “Γίνεται η κοπελιά να παίζει video games μαζί σου; Αυτά είναι!” Λίγες μέρες μετά, όλως τυχαίως σκάει η είδηση για την δημιουργία του GameCrush.com, ενός dating site στο οποίο θα…πληρώνεις για να παίξεις online με διάφορες κοπελιές. Κι εκεί θα μου επιτρέψετε να πω ότι ταιριάζει γάντι η έκφραση “Μείναμε όλοι μαλάκες”. Ο καιρός πέρασε, το site ανέβηκε στον αέρα και ήρθε ο καιρός ως γνήσιος καμένος gamer να αναλάβω το δύσκολο αυτό έργο και να φλερτάρω με τα κορίτσια του παίζοντας διάφορα games κάθε είδους.
Περιβάλλον
Το interface του Gamecrush.com παραπέμπει εκ πρώτης όψεως σε Adult site κι αυτό μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί. Διαθέτει μαύρο φόντο και μενού σε κόκκινες, μαύρες και λευκές αποχρώσεις. Κατά βάση όμως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δείτε κοπέλες να παίζουν games και μετά να πετάνε τα ρούχα τους. Τι το περάσατε; Strip poker κι όποιος χάσει κάνει στριπτίζ; Άλλωστε, στους κανονισμούς του, το GameCrush ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι porn site, άρα δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση το γυμνό και όποιος παρατηρήσει κάτι τέτοιο μπορεί αν θέλει να κάνει report τον εκάστοτε χρήστη.
Η εγγραφή στο gamecrush.com είναι δωρεάν. Μπορείτε λοιπόν να γραφτείτε, να φτιάξετε το προφίλ σας, να εισάγετε φωτογραφίες καθώς και στοιχεία για την εμφάνισή σας και στη συνέχεια να δηλώσετε τα αγαπημένα σας games από το μενού “Game Library”. Όλα λειτουργούν σαν το facebook, ενώ σε κάθε προφίλ υπάρχει πεδίο για Public chat ή για σύνδεση με το Twitter, εφόσον ο ιδιοκτήτης του προφίλ έχει εισάγει τα ανάλογα στοιχεία.
Μετά την συμπλήρωση προφίλ, μπορείτε να αναζητήσετε τα PlayDates σας από το μενού “Find a PlayDate”. Από εκεί βλέπετε ποια άτομα είναι online, ενώ μπορείτε να φιλτράρετε για το αν θα βλέπετε γυναίκες ή άνδρες, καθώς επίσης και είδος παιχνιδιού, δηλαδή Casual, PS3, Xbox 360 ή και τα τρία είδη μαζί. Αυτή την περίοδο προστέθηκε και η επιλογή “Crush-O-Matic” που σας βρίσκει στην τύχη αντίπαλο (δηλαδή κυριολεκτικά…“ότι κάτσει”).
PlayDates: Ποιανού είναι τα κορίτσια;
Είναι βέβαιο ότι θα σας δημιουργείται το ερώτημα “Ποιος έβαλε τα κορίτσια αυτά να παίζουν με άντρες; Δουλεύουν για το site ή μόνες τους;” Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
Τα κορίτσια του Gamecrush.com δεν δουλεύουν εσωτερικές στα γραφεία της εταιρείας. Είναι απλές καθημερινές κοπέλες που επικοινώνησαν με το site και έχουν λογαριασμό PlayDate (σ.σ. εσείς έχετε Player account). Πολύ απλά συνδέονται από το σπίτι τους, παίζουν με εσάς, εσείς πληρώνετε χρήματα κάθε λεπτό και αυτές αντίστοιχα πληρώνονται από εσάς σε ποσοστό γύρω στο 60%! Στο τέλος του παιχνιδιού μπορείτε αν θέλετε να τους αφήσετε κάποιο φιλοδώρημα, αν σας έκαναν καλή εντύπωση. Φυσικά ότι κι αν κάνετε, δύσκολα θα σας δώσουν στοιχεία τύπου MSN ή Facebook, καθώς σίγουρα θα τους έχουν ζαλίσει τον έρωτα κι άλλοι και μάλιστα πολλές φορές.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου