Κυκλοφορία Assassin's Creed: Brotherhood για PC

Αναμένεται στις 18 Μαρτίου. Δείτε τις τεχνικές προδιαγραφές.
Αρχικά αναμέναμε το Assassin's Creed: Brotherhood για PC μέσα στο Φεβρουάριο. Τελικά η Ubisoft εξέδωσε ανακοίνωση ορίζοντας την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 18 Μαρτίου. Το συγκεκριμένο port θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά των εκδόσεων που έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε PS3 και Xbox 360, συμπεριλαμβανομένου και του multiplayer mode.
Το Assassin's Creed: Brotherhood θα κυκλοφορήσει στα PC σε τέσσερις εκδόσεις. Την απλή (αυτή των καταστημάτων) και τρεις ειδικές τις οποίες μπορείτε να παραγγείλετε online. Την Codex, την Digital Deluxe και την Special. Η Codex έκδοση θα είναι η μεγαλύτερη όλων, καθώς θα περιλαμβάνει βιβλίο 60 σελίδων, χάρτη της Ρώμης, συλλεκτικές κάρτες, δύο DVD με την ιστορία του παιχνιδιού και το soundtrack, καθώς και ειδικούς χαρακτήρες και αντικείμενα για το multiplayer mode του παιχνιδιού. Όλα αυτά μαζί θα τα βρείτε σε ένα συλλεκτικό σεντούκι. Η Digital Deluxe έκδοση θα έχει τα δύο DVD και το in-game content της Codex έκδοσης που προαναφέραμε και τέλος η Special έκδοση θα έχει ως έξτρα μόνο in-game αντικείμενα και έναν χαρακτήρα για το multiplayer mode.
Οι ελάχιστες απαιτήσεις του παιχνιδιού είναι θα είναι 1.5GB RAM για XP ή 2GB RAM για Vista, επεξεργαστής Intel Core 2 Duo 1.8Ghz ή AMD Athlon X2 64 2.4GHZ, κάρτα γραφικών 256MB και 8GB χώρος στο σκληρό δίσκο
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου