Kinect Gears of War

Φήμες ή πραγματικότητα; To blog Kotaku αποκάλυψε ότι η Epic Games ετοιμάζει Gears of War για το Kinect. Λόγω της περίεργης φύσης του Kinect, το παιχνίδι όπως όλα δείχνουν θα έχει τον χαρακτήρα ενός Rail Shooter, δηλαδή η οθόνη θα μετακινείται από μόνη της κι εσείς θα πρέπει να πυροβολήσετε ότι κινείται. Το πως θα το...καταφέρετε αυτό μόνο με τα χέρια σας, δεν το γνωρίζουμε ακόμη.
Από την σχετική εικόνα που είδε το φως της δημοσιότητας, μπορείτε να παρατηρήσετε τον developer να βάζει το χέρι στο αυτί του για να χρησιμοποιήσει την ενδοεπικοινωνία και τον Marcus Fenix αντίστοιχα να μιμείται την ίδια κίνηση. Τα γραφικά είναι πανομοιότυπα με το Gears of War 2.
Τόσο η Epic Games όσο και η Microsoft, δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να σχολιάσουν το παραπάνω δημοσίευμα. Συγκεκριμένα, ο Cliff Bleszinski της Epic Games ανέφερε στο Twitter του με μια μικρή δόση χιούμορ, ότι προσπαθούσε να βρει το δημοσίευμα του Kotaku αλλά δεν τα κατάφερε λόγω των...αλλαγών που πραγματοποίησε το blog στην εμφάνισή του.
Η Epic Games ετοίμαζε μία ανακοίνωση για το Gears of War στα Video Game Awards 2010, αλλά η Microsoft την παρέτεινε για μέσα στους προσεχείς μήνες. Μήπως η ανακοίνωση αυτή θα αποκάλυπτε την παραπάνω είδηση; Πολύ πιθανό.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου