Υπέροχο The First Templar

Η Haemimont Games σε συνεργασία με την Kalypso Media, γνωστή για τα Sins of a Solar Empire και Tropico 3, φέρνει στο προσκήνιο ένα Action game νέας γενιάς.
Το The First Templar είναι το πορτρέτο μιας σκοτεινής όψης του 13ου αιώνα, μίας εποχής του μεσαίωνα και των σταυροφοριών όπου η εκκλησία είχε το πάνω χέρι και τα μοναστικά τάγματα ακολουθούσαν τις εντολές της. Τότε που οι ιππότες έχαναν τα ιδανικά τους για να ακολουθήσουν τους επεκτατικούς πολέμους και τα χρήματα που έχει να τους προσφέρει ο Πάπας από την κατάληψη των Αγίων τόπων.
Ήρωες
Το The First Templar ακολουθεί την ιστορία τριών ηρώων. Του Γάλλου ιππότη Ceilan, του φίλου του Roland και της Marie, μίας γυναίκας από ευγενική γενιά που έχει καθαιρεθεί από την εκκλησία. Mέσα από αυτούς τους ήρωες, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από το τάγμα των Templars. Υπάρχει μια μεγάλη συνομωσία που πρέπει να ξεσκεπάσετε, ώστε να βρείτε τι γίνεται με το Ιερό δισκοπότηρο.
Στο παιχνίδι θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε ένα single-player και ένα co-op mode. Όταν θα παίζετε μόνοι σας θα μπορείτε να αλλάζετε ανάμεσα στους δυο ήρωες που έχετε επιλέξει. Έτσι, ένας ήρωας θα ελέγχεται από εσάς και ο άλλος από την CPU, ακολουθώντας πιστά τα βήματα σας. Το καλό είναι ότι οποιαδήποτε στιγμή, το single-player θα μετατρέπεται σε co-op, καθώς θα μπορείτε να καλέσετε έναν φίλο σας για να σας βοηθήσει.
Περιβάλλον-Eχθροί
Η ιστορία εξελίσσεται κοντά στους Ιερούς τόπους. Η γνωστή μας Κύπρος είναι ένα από τα μέρη που μπορείτε να εξερευνήσετε. 20 διαφορετικές περιοχές θα περικλείονται στο παιχνίδι, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγονται dungeons με θανάσιμες παγίδες, περιοχές με γρίφους όπου θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία με τον συμπολεμιστή σας, καθώς και σημεία μέσα σε γραφικές πόλεις ή σε ανοιχτά τοπία, όπου θα λαμβάνουν χώρα σκληρές μάχες.
Οι Σαρακηνοί θα είναι ο κύριος εχθρός σας, καθώς θα προσπαθούν να ανακτήσουν τους Ιερούς τόπους από τους σταυροφόρους. Ποιος όμως σας είπε ότι τα βάσανα σας θα τελειώνουν μόνο με τους μουσουλμάνους; Ο στρατός των Χριστιανών του βασιλιά Φιλίππου του Τέταρτου της Γαλλίας θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη. Όσον αφορά τα mobs, θα υπάρχουν κι ορισμένα παράξενα πλάσματα, όπως trolls ή ogre, τα οποία δημιουργήθηκαν από την φαντασία των developers και δεν βασίζονται σε ιστορικά στοιχεία.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου