Tom Clancy's H.A.W.X 2

Μόλις ένα χρόνο μετά από τoν πρώτο της Flight Simulator, η Ubisoft κυκλοφορεί την συνέχεια της σειράς H.A.W.X. Άραγε μπορεί ο τίτλος αυτός να προσφέρει το κάτι παραπάνω στην δεύτερή του έκδοση; Αυτό σίγουρα οι φανατικοί του είδους θα μπορέσουν να το κρίνουν καλύτερα, αν και συνήθως στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει το ρητό πως ότι βγαίνει μέσα σε ένα χρόνο δεν διαφέρει και πολύ απ’ τον προκάτοχό του.
Σενάριο
Μετά από τα γεγονότα του πρώτο μέρους, η ομάδα H.A.W.X. στέλνεται στη Μέση Ανατολή, όπου παρατηρείται υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας, καθώς και η παρουσία πολλών ηγετών ανταρτικών ομάδων. Παράλληλα, στα καθήκοντά σας είναι και η εξερεύνηση μιας μυστηριώδους εξαφάνισης Ρωσικών πυρηνικών όπλων. Θα πρέπει λοιπόν να ελέγξετε τρία γκρουπ αεροπλάνων: Αμερικάνικο (Hunter), Βρετανικό (Monroe) και Ρωσικό (Sokov), καθένα από τα οποία θα διαθέτει τους δικούς του πιλότους. Η δράση ξεκινάει με τον συνταγματάρχη David Crenshaw (πρωταγωνιστή και στο πρώτο μέρος) να συμμετέχει σε ένα τυπικό περίπολο στη Μέση Ανατολή. Εντοπίζει μία ομάδα τρομοκρατών και στην προσπάθειά του να την αναχαιτίσει, ανακαλύπτει ότι το κύμα επιθέσεων των ανταρτών εις βάρος τους έχει μόλις ξεκινήσει.
Gameplay
Στο H.A.W.X. 2 υπάρχουν τρία διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, Ο έλεγχος των συνολικά 32 μαχητικών που θα μπορέσετε να πιλοτάρετε, είναι αρκετά απλός. Καταρχήν υπάρχει το κλασικό γκάζι και φρένο, ώστε να ανεβάζετε ή να μειώνετε ταχύτητα. Χαμηλώνοντάς ταχύτητα έχετε πιο πολλά δεύτερα να στοχεύσετε, ειδικά σε στόχους εδάφους που φέτος είναι πονοκέφαλος. Αυξάνοντας ταχύτητα ξεφεύγετε απ’ τον εχθρό ή φτάνετε στον προορισμό σας πιο γρήγορα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια: