Νέο Darkfall HellFreeze

Το τρίτο expansion του Darkfall είναι γεγονός και οι αλλαγές του είναι πολλές και αξιόλογες.
Η Aventurine κυκλοφόρησε το τρίτο expansion του Darkfall Online, το οποίο έχει τις μεγαλύτερες και ίσως τις σημαντικότερες αλλαγές στην ιστορία του μέχρι σήμερα.
Το expansion αυτό, το οποίο διατίθεται δωρεάν και γίνεται install όταν συνδεθείτε στο παιχνίδι, έχει μέγεθος 6GB. Για ταχύτερο download, αναμένεται αύριο να προστεθεί στην επίσημη ανακοίνωση ένα download link ώστε να μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω torrent.
Σημαντικές αλλαγές
Το βασικότερο νέο χαρακτηριστικό του expansion είναι τα ανανεωμένα γραφικά στο περιβάλλον του Darkfall. Το τερέν έχει αλλάξει κι απεικονίζεται με πολύ καλύτερη ποιότητα από πριν. Αντίστοιχα, η μεγαλύτερη αλλαγή στο θέμα του χειρισμού είναι η default κάμερα τρίτου προσώπου! Στο Darkfall, ο χειρισμός ως γνωστόν βασιζόταν σε κάμερα πρώτου προσώπου η οποία άλλαξε σε τρίτου προσώπου όταν κρατούσατε melee όπλο. Κοινώς, για να έχετε αίσθηση του χώρου γύρω σας, έπρεπε να κρατάτε μονίμως ένα όπλο. Τώρα αυτό πλέον δεν χρειάζεται και πραγματικά σας λύνει τα χέρια από πολλά προβλήματα.
Gameplay και αλληλεπιδράσεις
Από εδώ και στο εξής, κάθε νέος παίκτης στο Darkfall θα έχει μόλις μία ώρα newbie protection, σε αντίθεση με τα μέχρι τώρα δεδομένα των 24 ωρών. Θα μπορεί ωστόσο να xpάρει σε newbie dungeons τα οποία θα βρίσκονται στις πρωτεύουσες των πόλεων κάθε φυλής.
Εξίσου σημαντική είναι και η προσθήκη 17 νέων dungeons στον κόσμο του Agon. Τα 14 από αυτά θα διαθέτουν chaos dungeon vendors. Οι vendors αυτοί θα σας πωλούν ειδικά αντικείμενα ή θα αγοράζουν τα δικά σας αντικείμενα έναντι μιας λογικής τιμής. Θα σας δίνουν επίσης ένα ξεχωριστό quest κάθε ημέρα. Γενικά οι vendors έχουν αναβαθμιστεί στο παιχνίδι, καθώς τώρα θα σας ειδοποιούν για τα νέα items που έχουν προς πώληση, όποτε περνάτε από μπροστά τους.
Στο User Interface του Darkfall έρχεται να προστεθεί για πρώτη φορά ένα καλύτερο σύστημα διαχείρισης φίλων. Όποτε συνδέεστε στο παιχνίδι, θα μπορείτε να δείτε ποιοι από τους φίλους σας είναι online, πότε βγαίνει offline, πόσα friend requests έχετε στείλει ή δεχτεί, ένα μήνυμα ειδοποίησης όποτε σας έρχεται friend request, πότε σας αφαίρεσε κάποιος απ’ την friends list ή πότε σας απέρριψε το αίτημα φιλίας (σ.σ. ίσως πολύ καλύτερο απ’ το «ευγενικό» Facebook το οποίο δεν μας ενημερώνει ποτέ!).
To Journal του παιχνιδιού έχει επίσης αναβαθμιστεί, με αφαίρεση όλων των Clans που είχαν 0 μέλη και διόρθωση των bugs που αφορούσαν το Clan Vault (καταθέσεις κι αναλήψεις στην Clan Bank) και την παρουσίαση των quests.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου