Enslaved: Odyssey to the West

Τρία χρόνια μετά τον τελευταίο τίτλο της Ninja Theory, η Αγγλική προγραμματιστική εταιρεία επιστρέφει και αξιοποιεί την Unreal Engine 3 για το Enslaved: Odyssey to the West. Υπόσχεται δε να σας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία gaming, συνδυάζοντας ένα πολύ καλό σύστημα μάχης μαζί με στοιχεία platform, αλλά και σύγχρονα γραφικά που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών παικτών. Όμως είναι όλα αυτά αρκετά για να μπορέσει το παιχνίδι να σας κρατήσει προσκολλημένους, ή μήπως μερικά προβλήματα δεν μπορούν απλά να αγνοηθούν;
Σενάριο
Η ιστορία του Enslaved μας ταξιδεύει 150 χρόνια στο μέλλον, όπου η γη δεν είναι όπως την γνωρίζουμε. Μετά από έναν ακόμη Παγκόσμιο Πόλεμο το ανθρώπινο είδος έχει αποδεκατιστεί και την θέση του στην γη έχουν πάρει μηχανές, οι οποίες αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τον εν λόγω πόλεμο, ακόμα ακολουθούν την βασική τους λειτουργία και αναζητούν να σκοτώσουν τους τελευταίους εναπομείναντες ανθρώπους.
Εδώ είναι που αρχίζει η δική σας περιπέτεια. Έχοντας στον έλεγχό σας τον σκλάβο Monkey, βρίσκεστε παγιδευμένος σε ένα κελί σκλάβων, όταν μία μυστηριώδης γυναίκα με το όνομα Trip βάζει, εκρηκτικό μηχανισμό στο σκάφος στο οποίο είστε παγιδευμένος, ώστε να αποτρέψει τις μηχανές να βρουν άλλους ανθρώπους για να αιχμαλωτίσουν. Αφού ελευθερώνεστε, αναζητάτε αυτήν την μυστήρια κοπέλα, η οποία στην συνέχεια σας βάζει στο κεφάλι ένα είδος μηχανισμού, ώστε να μπορεί να σας ελέγχει, αφήνοντάς σας δέσμιο στα χέρια της. Έχοντας να αντιμετωπίσετε πολλούς γρίφους και ακόμα περισσότερες μηχανές, το ταξίδι σας προς το κρησφύγετο στο οποίο βρίσκονται οι υπόλοιποι άνθρωποι δεν θα είναι καθόλου εύκολο.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου