Football Manager 2011 Demo

Πιστό στο ραντεβού του κάθε χρόνο, το demo του FM 2011 είναι ήδη διαθέσιμο για download. Η Sports Interactive το διαθέτει αρχικά μέσω Steam, ενώ σε λίγες ώρες θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα sites.
Για να κατεβάσετε το demo αρκεί να έχετε λογαριασμό Steam, ο οποίος διατίθεται δωρεάν. Καταρχήν κάντε κλικ σε αυτό το link και κατεβάστε το Steam. Για να γραφτείτε κάντε κλικ εδώ https://store.steampowered.com/join/? και μετά την επαλήθευση κάντε Login στο πρόγραμμα Steam με το Username και Password που επιλέξατε. Τέλος, κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το demo.
Δύο εκδόσεις
Για άλλη μια σεζόν, το demo του FM 2011 παρέχεται σε δύο εκδόσεις, Vanilla (μικρή) και Strawberry (μεγάλη). Η Vanilla είναι 290MB, δεν έχει φωτογραφίες παικτών και συλλόγων ή ήχους, ενώ περιέχει τα πρωταθλήματα Αγγλίας, Σκωτίας, Ουαλίας και Βορείου Ιρλανδίας. Η Strawberry version είναι 1GB, έχει φωτογραφίες για παίκτες, συλλόγους και διοργανώσεις, καθώς και πλήρη γραφικά γηπέδου και ήχους. Περιλαμβάνει τα πρωταθλήματα από τις χώρες: Αγγλία, Σκωτία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Νορβηγία, Δανία, Σουηδία, Βραζιλία, Τουρκία, Ουαλία και Β. Ιρλανδία.
Με οποιαδήποτε από τις δύο εκδόσεις, ουσιαστικά παίζετε την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού με την ομάδα που θέλετε για έξι μήνες (η σεζόν σταματάει στο τέλος της χρονιάς). Το save game που θα δημιουργήσετε θα είναι συμβατό με την τελική έκδοση του FM ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε την καριέρα σας αφότου αγοράσετε το παιχνίδι. Οι απαιτήσεις του παιχνιδιού για φέτος κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα και είναι οι εξής: 512ΜΒ RAM για XP, 1GB RAM για Vista/ 7, Επεξεργαστής 1.4Ghz για XP ή 2 Ghz για Vista/7 και Κάρτα γραφικών 128MB.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου