Diablo III: Η Demon Hunter class

Στην φετινή BlizzCon, η Blizzard ανακοίνωσε την πέμπτη και τελευταία class του Diablo III. Πρόκειται για τον Demon Hunter, ο οποίος έρχεται να συνοδεύσει τις ήδη γνωστές classes: Barbarian, Monk (νέα class), Wizard (παραλλαγή της Sorceress) και Witchdoctor (παραλλαγή του Necromancer).
Ο Demon Hunter θα ικανοποιήσει όλους εσάς που αποζητάτε στοιχεία Action Shooter σε ένα RPG, καθώς θα βασίζεται στο ελαφρύ armor, θα χρησιμοποιεί crossbows, αυτόματα, φλογοβόλα, βόμβες, ενώ παράλληλα θα στηρίζεται στους ελιγμούς, αποφεύγοντας melee επιθέσεις. Τα ειδικά μενταγιόν που θα φοράει θα του δίνουν bonus στη μάχη, όπως ακρίβεια και μεγαλύτερο damage. Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παραπάνω βίντεο, τα skills του Demon Hunter του επιτρέπουν να εξαπολύσει πολλά είδη επιθέσεων. Αν περικυκλωθείτε από ορδές εχθρών (συνηθισμένο φαινόμενο στο Diablo) τότε υπάρχει ένα κύμα από σφαίρες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αν οι εχθροί είναι πιο συμπαγείς τότε υπάρχουν διαφόρων ειδών φλογοβόλα, καθώς και το χτύπημα-αλυσίδα (entagling shot), το οποίο «δένει» τα mobs μεταξύ τους (όσο μεγαλύτερο το skill τόσο περισσότερα δένονται) και τα καθυστερεί στις κινήσεις τους. Ο Demon Hunter χρησιμοποιεί και skills που προκαλούν εκρήξεις, όπως οι χειροβομβίδες ή το bola attack, το οποίο δημιουργεί έναν φλεγόμενο κύκλο γύρω από τον εχθρό σας, ο οποίος εκρήγνυται και χτυπάει οτιδήποτε βρίσκεται γύρω του.
Πέρα απ’ τα στοιχεία της νέας class, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι σε αυτή την beta έκδοση του Diablo III έχουμε υπάρχει πολύ καλύτερη απόδοση του ήχου, καθώς απεικονίζονται και τα παραμικρά ηχητικά εφέ. Οι πατημασιές του Demon Hunter ακούγονται διαφορετικά, όχι μόνο λόγω του τερέν αλλά και ανάλογα με τα σημεία στα οποία πατάει. Ακόμη, τα εφέ των spells είναι ατελείωτα (διαφορετικά για κάθε spell) και προσδίδουν -όπως θα δείτε κι από τα βίντεο- μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.
Όσο για το story, στα παραπάνω βίντεο αποστολή του Demon Hunter είναι να αντιμετωπίσει τον βασιλιά Leoric, ο οποίος είχε πρωτοεμφανιστεί στο Diablo I. Μέχρι να φτάσει όμως εκεί, θα πρέπει να περάσει από ένα dungeon γεμάτο με δαίμονες, ζόμπι, zealots και εργαλεία βασανισμού που λειτουργούν ως παγίδες. Κοινώς, ότι περιλαμβάνειένα φουτουριστικό σκηνικό κολάσεως.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου