NBA Jam με Online mode

Μετά την κυκλοφορία του NBA Jam στο Wii πριν από λίγες ημέρες, η Electronic Arts ανακοίνωσε τι θα ισχύσει σε Playstation 3 και Xbox 360. Καταρχήν στις δύο αυτές πλατφόρμες, το NBA Jam θα είναι διαθέσιμο στις 26 Νοεμβρίου. Το σημαντικό όμως είναι ότι για πρώτη φορά η σειρά θα υποστηρίζει και online mode.
Σκεφτείτε λοιπόν τι χαμός έχει να γίνει, δεδομένου του ότι το gameplay αυτού του NBA Jam νέας γενιάς θα τηρήσει τα στάνταρ των προκατόχων του, δηλαδή παίκτες με μεγάλα κεφάλια, σπασίματα μπασκέτας και πάει λέγοντας. Όσο για τα modes, θα περιλαμβάνεται το Classic Campaign, το Remix Tour, καθώς και τα online modes, εκεί όπου θα υποστηρίζεται παιχνίδι 2-4 παικτών.
Στο Classic Campaign θα παίζετε μόνοι ή με φίλο, προσπαθώντας να αναρριχηθείτε στα rankings και να κερδίσετε 30 ομάδες του NBA για να κατακτήσετε την κορυφή. Στο Remix Tour θα πρέπει να παλαίψετε με…παλιούς θρύλους του Αμερικανικού μπάσκετ, σε μία σειρά από challenges τα οποία θα σας ζητούν να κερδίσετε υπό ορισμένες συνθήκες.
Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία και συγκεκριμένα μέσα στον Δεκέμβριο, τα online modes αναμένεται να εμπλουστινούν με νέα είδη παιχνιδιού όπως τα Backboard Smash, Domination Free-for-All, Elimination ή το κλασικό μονό 21 πόντων. Θα υπάρχει επίσης το JAM Party Online, το οποίο θα είναι αντίστοιχο του Pro Clubs στο Fifa 11. Θα μπορείτε δηλαδή να φτιάξετε την δική σας ομάδα και να καλέσετε σε αυτή μέχρι τρεις φίλους σας για να παίξετε αντίπαλοι με άλλους παίκτες. Γενικά το παιχνίδι σε PS3 και Xbox 360 δεν ήταν 100% έτοιμο και γι’ αυτό η EA θα πραγματοποιήσει αυτό το δωρεάν update για να προσθέσει όλα όσα δεν πρόλαβε να εισάγει στην τελική έκδοση.
Στα γραφικά του νέου NBA Jam, θα ακολουθηθεί το παλιό, παραδοσιακό μοτίβο, ενώ την περιγραφή αγώνα θα αναλάβει για άλλη μια φορά ο Tim Kitzrow. Για τους μη γνώστες, πρόκειται για τον σπίκερ που είχε τα φωνητικά του παλιού NBA Jam! Κι αυτή τη φορά θα επιστρέψει, με παλιές και νέες ατάκες. Το NBA Jam θα κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου για Playstation 3 και Xbox 360. Η τιμή του υπολογίζεται ότι θα κυμαίνεται στα 30-35 ευρώ.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου