Αργεί το StarCraft II: Heart of the Swarm

Oι πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Blizzard για το παιχνίδι. Το Starcraft II: Heart of the Swarm θα είναι το επόμενο κεφάλαιο μιας τριλογίας παιχνιδιών που θα ολοκληρώσουν το Starcraft II.
Κατά την διάρκεια της Blizzcon, λίγες αλλά συγκεκριμένες λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν. Αρχικά, η χρονική περίοδος του Heart of the Swarm θα λάβει χώρα μετά τα γεγονότα του Wings of Liberty. Επίσης, πολλές ήταν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον χαρακτήρα Samir Duran. Στην ερώτηση για το εάν έχει ξεχαστεί ο δημοφιλής ήρωας από την Blizzard, η απάντηση ήταν ότι "μπορεί να εμφανιστεί ξανά στο προσκήνιο". Στην περίπτωση που δεν έχετε παίξει το Brood War, το expansion του Starcraft I, απλά θα σας πούμε ότι ο Samir εργαζόταν για τα υβρίδια Zerg/Protoss και ότι θα έχει ένα κεντρικό ρόλο στο μέλλον του Starcraft II.
Επίσης, όσον αφορά την πραγματική ημερομηνία κυκλοφορίας του Starcraft II: Heart of the Swarm, αυτή αναμένεται να οριστεί πιο μακριά απ' οτι περιμέναμε. Σύμφωνα με τον Chris Sigaty, το StarCraft II: Heart of the Swarm θα κυκλοφορήσει μετά το 2011. Αυτές ήταν όλες οι πληροφορίες τις οποίες αποκάλυψε η Blizzard, επιφυλάσσοντας περισσότερες εκπλήξεις στο μέλλον.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου