Φρέσκα videoνέα Aπριλίου για όλους!

Dead Space 2 Demo
To sequel του γνωστού παιχνιδιού δράσης θα κυκλοφορήσει και φέτος ένα demo, ώστε να πάρετε μία πρώτη γεύση από τα όσα θα ακολουθήσουν. Σύμφωνα με την Visceral Games, το demo του Dead Space 2 θα είναι καλύτερο και πιο γρήγορο σε δράση από το αντίστοιχο demo που είχε κυκλοφορήσει για το πρώτο Dead Space. Επίσης, δεν θα είναι δύσκολο, αλλά πιο προσιτό στον μέσο gamer. Το τελευταίο φαίνεται ότι απασχολεί ήδη αρκετά τους προγραμματιστές της Visceral, καθώς το Dead Space ήταν ένας τίτλος που δύσκολα θα μπορούσε να παιχτεί από έναν αρχάριο gamer. Το Dead Space 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011 για PC, Playstation 3 και Xbox 360.
Call of Duty: Black OPS (Call of Duty 7)
Με βάση πρόσφατες φήμες που διέρρευσαν από την Activision, το Call of Duty 7 θα κυκλοφορήσει τελικά ως Call of Duty: Black Ops και συγκεκριμένα μέσα στον Νοέμβριο του 2010. Χρονολογικά θα τοποθετείται ανάμεσα στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και τους πολέμους των ημερών μας. Θα έχει αποστολές από Κούβα, Νότια Αμερική και διάφορες άλλες τοποθεσίες. Δεν θα επικεντρώνεται δηλαδή μόνο στο Βιετνάμ, όπως αρχικά πιστεύαμε.
Σε ορισμένες αποστολές, θα μπορείτε να χειριστείτε στρατιώτες των Βρετανικών δυνάμεων SAS. Μία από αυτές τις αποστολές, θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του '80 και συγκεκριμένα σε μάχες σώμα με σώμα που είχαν γίνει στην πρεσβία του Ιραν στο Λονδίνο.
Το Call of Duty: Black Ops αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον φετινό Νοέμβριο για PC, Playstation 3 και Xbox 360. Μένει φυσικά να δούμε αν αυτές οι πληροφορίες τελικά ευσταθούν ή αν μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει για άλλη μια φορά να αναθεωρήσουμε.
Η Sony είχε απορρίψει πρώτη το Project Natal!
Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, η Sony είχε την δυνατότητα να συνεργαστεί με την εταιρεία 3DV Systems για την ανάπτυξη του Project Natal στο Playstation 3. Η Ισραηλινή εταιρεία, η οποία τώρα ανήκει στην Microsoft, είχε πλησιάσει την Sony και της είχε προτείνει συνεργασία για εφαρμογή της 3D κάμερας καταγραφής κινήσεων στο PS3, η οποία και απερρίφθη.
Ο Dr. Richard Marks, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της Sony που δουλεύει πάνω στο Playstation Move, αιτιολόγησε την απόρριψη αυτή. Δήλωσε ότι η Sony είχε δοκιμάσει πολλές 3D κάμερες και ότι είχε πειραματιστεί με το EyeToy, το οποίο χρησιμοποιεί μια παρόμοια 3D κάμερα...
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου