Το Half Life: Episode 3 κολλάει στους gamers

Σύμφωνα με δηλώσεις του Gabe Newell, CEO της Valve, στο τεύχος 213 του περιοδικού EDGE, το επόμενο επεισόδιο της σειράς Half Life πρέπει να ξαναγυρίσει στα παλιά και να... τρομάξει περισσότερο τους gamers από ότι τα τελευταία παιχνίδια της σειράς, αφού όπως ανέφερε η σειρά έχει απομακρυνθεί περισσότερο από αυτό τον σκοπό από όσο θα ήθελε εκείνος. Όταν ερωτήθηκε, αν η σειρά Half Life ωρίμασε εσκεμμένα μαζί με το κοινό της σαν ένα τμήμα της εικόνας της ο κος. Newell απάντησε:
"Αυτό είναι κάτι που δεν το σκεφτόμαστε, αφού αν ένα νέο project επαναλάμβανε το παρελθόν, δεν σημαίνει ότι θα είχε την ίδια επίδραση σήμερα όση και τότε" και συμπλήρωσε:
"Νομίζω ότι έχουμε απομακρυνθεί περισσότερο από όσο θα ήθελα από το να τρομάζουμε τον gamer με αυθεντικό τρόπο, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξετάσουμε, στην προσπάθεια μας να διευρύνουμε την συναισθηματική παλέτα". Αν και ο Gabe Newell, δεν αναφέρθηκε ακόμα στην ονομασία "Half Life: Episode 3", η πιθανότητα αυτό να είναι τρομακτικό αναμφισβήτητα θα ενθουσιάσει τους gamers.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου