2010 Fifa World Cup: Scenarios

Η Electronic Arts ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Coca-Cola Zero, η οποία θα σπονσοράρει το Scenario Mode του νέου Fifa World Cup 2010. Το “Coca-Cola Zero Story of the Finals” θα είναι ένα δωρεάν online mode, στο οποίο θα παίζετε έτοιμα παιχνίδια από ένα συγκεκριμένο λεπτό κι έπειτα και θα καλείστε να ανατρέψετε το αποτέλεσμα. Το σενάριο αυτό είναι ήδη γνωστό σε όσους από εσάς έχουν παίξει προηγούμενες εκδόσεις του Fifa World Cup. Στην προκειμένη περίπτωση, θα υπάρξουν 50 διαφορετικά σενάρια από το παγκόσμιο κύπελλο του 2006 και του 2010 που θα διεξαχθεί 11 Ιουνίου με 11 Ιουλίου στη Νότιο Αφρική. Το mode αυτό θα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις του παιχνιδιού σε Playstation 3 και Xbox 360.
Αυτή τη φορά, η καινοτομία της EA Sports είναι ότι για πρώτη φορά θα εισάγει στο παιχνίδι τα φετινά σενάρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μόλις λίγες ώρες αφού έχουν παιχτεί οι αγώνες. Θα μπορείτε δηλαδή να συνδεθείτε στο Fifa την επομένη μέρα ενός αγώνα και να σας εμφανιστεί το σενάριο στο οποίο θα πρέπει να ανατρέψετε το εις βάρος σας αποτέλεσμα και να πάρετε την πρόκριση. Για κάθε αγώνα, θα χρησιμοποιούνται οι πραγματικοί παίκτες που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο το λεπτό που αναλάβατε την εκάστοτε Εθνική ομάδα.
Το 2010 Fifa World Cup θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου για PS3, Xbox 360, Wii, PSP και iPhone.
Pure Football
Δεν αναφερόμαστε φυσικά στο γνωστό 4-1-3-2 cheat σύστημα του Football Manager, αλλά σε ένα νέο ποδοσφαιράκι που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Η Ubisoft, ανακοίνωσε το “Pure Football” κι όπως όλα δείχνουν θα μπει κι αυτή στον χώρο των soccer games. Στο εξώφυλλο του παιχνιδιού θα είναι ο Steven Gerrard, ο οποίος δήλωσε ότι είναι περήφανος που θα είναι ο εκπρόσωπος του Pure Football.
Στο Pure Football θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 17 Εθνικές ομάδες (και συγκεκριμένα 230 ποδοσφαιριστές) αλλά και 17 ποδοσφαιρικούς θρύλους. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο Μάιο του 2010 για PC, Playstation 3 και Xbox 360 και από τα μέχρι τώρα τρέιλερ και τις ελλιπείς πληροφορίες, το πιθανότερο είναι να κυμαίνεται στη μετριότητα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου