Bulletstorm από την Epic Games

Η Electronic Arts και η Epic Games ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για ένα νέο First-Person Shooter με τίτλο Bulletstorm. Στην ανάπτυξή του, πέρα από την Epic Games, θα βοηθήσει κι η Πολωνική προγραμματιστική εταιρεία People Can Fly, γνωστή από ένα παλιότερο FPS, το Painkiller.
Στα γραφικά του παιχνιδιού θα χρησιμοποιείται η Unreal Engine 3, ενώ το gameplay θα έχει ένα ξεχωριστό στυλ, καθώς στην πορεία θα κερδίζετε νέα skills με τα οποία θα σκοτώνετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Όσον αφορά στο σενάριο, θα περιγράφεται η ιστορία μιας ομοσπονδίας εργατών η οποία θα προστατεύεται από μια ομάδα μισθοφόρων, τους Dead Echo. Όταν δύο μέλη των Dead Echo, οι Grayson Hunt και Ishi Sato, ανακαλύπτουν ότι δουλεύουν για μία παράνομη οργάνωση, τότε προδίδονται από τον διοικητή τους και εξορίζονται σε ένα απόμακρο μέρος του γαλαξία. Εκεί, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μεταλλαγμένα και αιμοβόρα πλάσματα, οπότε στόχος τους θα είναι να αποδράσουν απ' τον πλανήτη και να γυρίσουν πίσω στη γη ώστε να εκδικηθούν τον παλιό διοικητή τους.
Στο campaign θα αναλαμβάνετε τον ρόλο του Grayson Hunt, ο οποίος στη μάχη θα εκτελεί πολλές ειδικές κινήσεις, ελέγχοντας παράλληλα διάφορα όπλα μαζικής καταστροφής. Το σύστημα των skills θα σας ανταμείβει, ώστε ανάλογα με το πόσο βίαιος θα είναι ο πυροβολισμός σας, τόσο περισσότερους πόντους θα συλλέγετε, με στόχο να κάνετε upgrade τον χαρακτήρα σας και να ξεκλειδώνετε νέα όπλα και νέες κινήσεις.
Η κυκλοφορία του Bulletstorm υπολογίζεται για το πρώτο τρίμηνο του 2011, για PC, Playstation 3 και Xbox 360. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τα sites www.facebook.com/bulletstorm και www.twitter.com/bulletstorm.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου