ModNation Racers για δυνατά γκάζια

Το ModNation Racers είναι ένα παιχνίδι βασιζόμενο σε αγώνες kart, όπου οι πρωταγωνιστές είναι μικρά ανθρωπάκια με αστείες μουτσούνες, στα πρότυπα του LittleBigPlanet. Η φιλοσοφία του δεν είναι άλλη από την υπερβολική ταχύτητα, το boost και τα όπλα με τα οποία πρέπει να αφανίζετε κάθε φορά όλους τους αντιπάλους σας, προκειμένου να βγείτε νικητές. Στην πρώιμη έκδοση που έχουμε στα χέρια μας, προσπαθήσαμε να ξεζουμίσουμε όσο περισσότερο γίνεται τον νέο διασκεδαστικό αυτό τίτλο.
Αρχικά αξίζει να τονίσουμε ότι το ModNation Racers θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Playstation 3, με αποτέλεσμα οι επιρροές του να είναι έντονες από άλλους τίτλους της κονσόλας, όπως το LittleBigPlanet. Από την έκδοση που είχαμε στα χέρια μας είδαμε ένα μεγάλο μέρος του gameplay, το οποίο είναι πολύ διασκεδαστικό, με αρκετές δόσεις αδρεναλίνης. Οι αγώνες ακολουθούν τα κλασικά πρότυπα, με τα karts να έχουν στηθεί στη σειρά και να περιμένουν το εναρκτήριο σήμα, προκειμένου να χυθούν στον αγώνα. Η αίσθηση του χειρισμού είναι αρκετά καλή και το kart ανταποκρίνεται σωστά στα γκάζια, τις στραβοτιμονιές, ή ακόμη και στα άλματα που μπορείτε να κάνετε, ώστε να υπερπηδήσετε διάφορα εμπόδια.
Πυρ κατα βούληση με όπλα Ultimate επιπέδου!
Αφού μάθετε τα βασικά κουμπιά χειρισμού, θα σας ζητηθεί από το παιχνίδι να κάνετε drift σε κάθε στροφή της πίστας προκειμένου να γεμίζει η μπάρα με το nitro. Όταν αυτή έχει φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όση ποσότητα από το νίτρο επιθυμείτε, βλέποντας έτσι την ψαλίδα της απόστασης από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να ανοίγει με γοργούς ρυθμούς. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως δεν κρύβεται στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά στο πολεμικό! Ναι, σωστά καταλάβατε, κατά τη διάρκεια του αγώνα θα βρίσκετε μπροστά σας διάφορα αντικείμενα τα οποία σας δίνουν από μία ικανότητα. Οι πλέον αγαπημένες ικανότητες μας είναι το boost και οι πύραυλοι ακολουθίας, οι οποίοι μπορούν να ξεπαστρέψουν μέχρι και πέντε εχθρούς, ακολουθώντας τους κατά μήκος της πίστας!
Από τη στιγμή που θα πάρετε μία ικανότητα ή ένα όπλο, μπορείτε να επιλέξετε αν θα την καταναλώσετε αμέσως ή αν θα την αναβαθμίσετε. Η αναβάθμιση γίνεται πολύ απλά, αν ξαναπετύχετε στο δρόμο σας ένα αντικείμενο με ικανότητες. Τότε αυτόματα, η ιδιότητά σας αναβαθμίζεται στο δεύτερο επίπεδο και με ανάλογο τρόπο στο τρίτο. Δεν μπορείτε να κουβαλάτε ταυτόχρονα δύο όπλα αλλά μπορείτε να αναβαθμίζετε στο Ultimate επίπεδο το ήδη υπάρχον. Ο μηχανισμός αυτός, σε συνδυασμό με τα πανύψηλα άλματα επάνω από τις πόλεις και τα δάση στα οποία θα τρέχετε, κάνουν το gameplay μία εθιστική εμπειρία, όπου οι πάντες αποτελούν θανάσιμο αντίπαλο! Ποιος είπε ότι τα kart δεν μπορούν να γίνουν βίαια;
Δημιουργήστε τη δική σας πίστα και ανεβάστε την online
Ένα ακόμη στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί, είναι η νεότερη φιλοσοφία της Sony σε αρκετά παιχνίδια της, βάση της οποίας οι gamers παίζουν αυτό που δημιουργούν. Έτσι, όλοι μπορούν να ανοίξουν τον editor και να κατασκευάσουν τις δικές τους μοναδικές πίστες, να τις ανεβάσουν στους servers και να τρέχουν σε αυτές μαζί με άλλους χρήστες. Οι δυνατότητες δημιουργίας είναι άπειρες, αφού μπορείτε όχι μόνο να καθορίσετε τη διαδρομή της πίστας, αλλά να επιλέξετε αν θα είναι σε βουνά, θάλασσα, μέσα στην πόλη ή ακόμα και γύρω από προβλήτες καραβιών. Η μοναδική συμβουλή του GW, είναι να φτιάξετε αρκετά άλματα, ώστε να πηδάτε διαρκώς με τα καρτ πάνω από θάλασσες και ουρανοξύστες, αφού πρώτα έχετε πάρει γερές δόσεις nitro και boost από τα διάφορα σημεία της πίστας.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου