Το Gears of War 3 έρχεται το 2011

H Microsoft φαίνεται πως "χωρίς να το θέλει", εμφάνισε μία εικόνα στο dashboard του Xbox Live που μαρτυρούσε την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η πολυαναμενόμενη τρίτη συνέχεια του δημοφιλούς third person shooter, Gears of War. Η εικόνα, έδειχνε το λογότυπο του Gears of War και ακριβώς από κάτω μία λεζάντα έλεγε: "The epic story concludes April 2011". Μία πιθανή ημερομηνία μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό EDGE είναι η 8η Απριλίου του 2011.
Η ίδια πηγή ανέφερε ότι το πρώτο trailer του Gears of War 3 θα το απεκάλυπτε ο διευθυντής σχεδιασμού της Epic, Cliff Bleszinski στο αμερικάνικο τηλεοπτικό talk show Late Night με τον Jimmy Fallon, ωστόσο μία αλλαγή στο πρόγραμμα μετακίνησε την ημερομηνία στις 12 Απριλίου, την ερχόμενη Δευτέρα. Το περιοδικό EDGE μάλιστα αποκάλυψε και μερικές λεπτομέρειες για το gameplay του παιχνιδιού. Έτσι, έρχονται νέοι εχθροί, νέες στολές και νέες δυνατότητες ενώ οι μάχες με τον εχθρό αναμένεται να είναι πιο σκληρές από ποτέ.
Έτσι στο νέο Gears Of War 3 θα εμφανιστούν νέοι εχθροί Locust με εξαρτήματα σαν πλοκάμια που θα μπορούν να επεκτείνονται ακόμα και στα σημεία κάλυψης του gamer. Ακόμα, η Delta Squad θα είναι εξοπλισμένη με μία σειρά από νέα όπλα όπως εκρηκτικές ύλες που μπορούν να "ταξιδεύουν" κάτω από το έδαφος στοχεύοντας τις θέσεις του εχθρού αλλά και με νέες μηχανικές στολές που θα προσφέρουν τόσο προστασία όσο και την δυνατότητα να σπέρνουν τον όλεθρο.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου