Lost Planet 2: Οι τελευταίες πληροφορίες

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου Lost Planet και έπειτα από αρκετή αναμονή και καθυστέρηση, το Lost Planet 2 είναι έτοιμο να βγεί στην αγορά. Η παραγωγός εταιρεία Capcom, αφού παρουσίασε βίντεο και playable πίστες του παιχνιδιού σε εκθέσεις όπως η Ε3 2009, η CES 2010 κα η Comic-Con 2009, αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του μέχρι τα μέσα του 2010. Εν αναμονή της τελικής έκδοσης του demo και ένα μήνα περίπου πριν από την κυκλοφορία του τίτλου, δόθηκαν στη δημοσιότητα τελικές πληροφορίες για το πρωτότυπο single-player campaign, το οποίο θα έχει υβριδική μορφή, ενσωματώνοντας στοιχεία multiplayer.
Σενάριο
Το Lost Planet 2 ξεκινάει 10 χρόνια μετά απ' το σημείο που τελείωσε το Lost Planet: Extreme Condition. Αυτή τη φορά, εξετάζει την ζωή των κατοίκων του E.D.N. III από το σημείο που οι πάγοι του πλανήτη άρχισαν να λιώνουν. Η πλοκή εκτυλίσσεται γύρω από το πώς οι ανθρώπινες φυλές προσπαθούν να επιβιώσουν σε έναν εχθρικό κόσμο. Οι καιρικές συνθήκες και το κλίμα μπορεί να είναι καλύτερα από πριν, αλλά η άγρια φύση εξακολουθεί να είναι επικίνδυνη. Εξαιτίας των ραγδαίων κλιματικών αλλαγών στον πλανήτη υπάρχουν τροπικά δάση, έρημοι και λίμνες. Οι Akrid, οι αυτόχθονες κάτοικοι, οι οποίοι προσπαθούσαν να σας σκοτώσουν στο πρώτο Lost Planet, υπάρχουν ακόμα και συνεχίζουν να είναι εχθρικοί. Μάλιστα, χάρη στον τροπικό κλίμα, φαίνεται ότι έγιναν και πιο...εύσωμοι.
Single-player mode
Το πρώτο επίπεδο σας εισάγει ομαλά στις αλλαγές που έχουν γίνει στο παιχνίδι και στον πλανήτη. Σε αυτό το στάδιο μαθαίνετε γρήγορα τον χειρισμό και πώς να χρησιμοποιείτε τα όπλα και τα vital suits, τις τεράστιες μεταλλικές οπλισμένες στολές. Στο δεύτερο επίπεδο έρχεστε αντιμέτωποι με πειρατές. Σε κάποιο σημείο καλείστε να αντιμετωπίσετε μαζικά κύματα επιτιθέμενων πειρατών. Εδώ βρίσκονται οι διαφορές στο gameplay σε σχέση με τον πρώτο τίτλο. Στο Lost Planet 2 θα έχετε υποστήριξη. Η Capcom συνειδητοποίησε ότι το να πρέπει ο παίκτης να αντιμετωπίσει μόνος του τις ορδές των εξωγήινων είναι λιγάκι παρατραβηγμένο, οπότε στο παιχνίδι δεν θα βρεθείτε ποτέ μόνοι. Θα είστε μέλος μιας ομάδας τεσσάρων ατόμων, τα οποία θα είναι είτε χαρακτήρες ελεγχόμενοι απ' την engine, είτε παίκτες που θα έχουν συνδεθεί μαζί σας online μέσω τιυ Xbox Live. Αυτό το νέο στοιχείο κάνει τις όποιες προκλήσεις πιο ενδιαφέρουσες, εισάγοντας μεταξύ των παικτών στοιχεία στρατηγικής.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου