Warhammer 40.000: Space Marine

Η ΤHQ ετοιμάζει Action Shooter με θέμα τον κόσμο του Warhammer. Μετά την θετική ανταπόκριση που έχει γνωρίσει η σειρά strategy Warhammer 40.000: Dawn of War, η προγραμματιστική εταιρεία Relic και η THQ, θα συνεργαστούν για ένα ακόμη project. Το Warhammer 40.000: Space Marine θα είναι ένα Action Shooter με στοιχεία RPG, αφιερωμένο στον κόσμο του Warhammer.
Στο Warhammer 40K: Space Marine, θα αναλαμβάνετε τον Captain Titus των Space Marines, έχοντας στα χέρια σας μία από τις τελευταίες ελπίδες της ανθρωπότητας, σε έναν υπεργαλαξιακό πόλεμο κόντρα στην φυλή των Orks (φουτουριστικό σενάριο με medieval χαρακτήρες, αλλά αυτό είναι το Warhammer όπως και να το κάνουμε). Έδρα σας θα είναι ο Imperial Forge World, ένας πλανήτης γεμάτος εργοστάσια. Θα κληθείτε λοιπόν να προστατεύσετε την αυτοκρατορία σας από την εισβολή των Orks και ταυτόχρονα τον άρχοντά τους από το να σας κλέψει το Warlord Battle Tank, ένα μοναδικό τανκ ύψους εκατοντάδων μέτρων.
Η Relic Entertainment έχει χτίσει το όνομά της γύρω από τα γνωστά strategy Company of Heroes και Warhammer 40K: Dawn of War. Μένει λοιπόν να δούμε πως θα τα καταφέρει "έξω απ' τα νερά της". Το Warhammer 40.000: Space Marine θα κυκλοφορήσει το νωρίτερο τον Αύγουστο, για Playstation 3 και Xbox 360. Η έκδοση για PC αναμένεται λίγο αργότερα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου