Ταινίες: Resident Evil 5, Silent Hill 2, Tomb Raider

Τρία νέα blockbusters ετοιμάζονται και οι μεγάλες αίθουσες ετοιμάζονται να αποκτήσουν περισσότερους gamers. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι γεμάτη αποκαλύψεις όσον αφορά τις ταινίες που προέρχονται από τα games και όχι τυχαία άλλωστε, καθότι η βιομηχανία των παιχνιδιών ολοένα και αυξάνει. Οι παρακάτω τρεις ταινίες που ανακοινώθηκαν είναι sequels μεγάλων τίτλων και σίγουρα όσοι είστε fans των αντίστοιχων παιχνιδιών θα έχετε έναν ακόμη λόγο να τις παρακολουθήσετε.
Νέο Resident Evil σε 3D
Η Capcom σε συνεργασία με την Sony Pictures, ετοιμάζει μία νέα ταινία Resident Evil, η οποία θα προβληθεί σε 3D. Η ταινία έχει θέσει από τώρα ημερομηνία προβολής, που είναι η 14η Σεπτέμβρη του 2012. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για την ακριβή ονομασία της ταινίας, ούτε για τους ηθοποιούς που θα την απαρτίζουν. Οι πρώτες τέσσερις ταινίες, θυμίζουμε ότι είχαν την Mila Jovovich στον ρόλο της Alice, η οποία πάλευε σε μία μάχη επιβίωσης με τα γνωστά ζόμπι του παιχνιδιού.
Silent Hill 2
Παράλληλα με το Resident Evil, ετοιμάζεται και μία δεύτερη ταινία Silent Hill. Στην πρώτη θυμίζουμε ότι το σενάριο είχε αλλαχθεί για τις ανάγκες της ταινίας, βάζοντας μία μητέρα (αντί για πατέρα) στον ρόλο του πρωταγωνιστή. Στο Silent Hill 2, σκηνοθέτης και σεναριογράφος δεν θα είναι πάλι ο Christophe Gans (Brotherhood of the Wolf) αλλά ο Michael Bassett (γνωστός από το Solomon Kane). Παραγωγοί θα είναι οι Samuel Hadida και Don Carmody, που έχουν αναλάβει και τις ταινίες Resident Evil. Στους πρωταγωνιστές, θα έχουμε την γλυκύτατη Αυστραλίδα ηθοποιό Adelaide Clemens -είχε παίξει στο X-Men Origins: Wolverine- και τον Βρετανό Kit Harington, που συμμετέχει στη σειρά Game of Thrones. Το cast δεν φαίνεται να είναι πρώτης γραμμής, οπότε ας ελπίσουμε να βγει κάτι καλό.
Βάση του σεναρίου, σε μία πόλη όπου συμβαίνουν υπερφυσικές διαταραχές, ένα έφηβο κορίτσι θα αναζητεί τον...χαμένο πατέρα της. Με απλά λόγια, ούτε αυτή τη φορά θα καταφέρουμε να δούμε το original σενάριο του Silent Hill (όπου ο πατέρας ψάχνει την κόρη) να γίνεται πράξη.
Τomb Raider το 2013
Η επόμενη ταινία Tomb Raider, θα είναι βασισμένη στο νέο παιχνίδι της σειράς το οποίο θα δείχνει την Lara Croft σε νεαρή ηλικία (ήδη έχουν αναρτηθεί τα πρώτα screenshots για τον συγκεκριμένο τίτλο). Η εταιρεία που θα αναλάβει την ταινία θα είναι η GK Films με παραγωγούς τους Graham King (The Aviator) και Tim Headington, που έχουν αναλάβει ορισμένες αξιόλογες ταινίες μαζί, όπως το The Young Victoria.
Το cast της ταινίας είναι ακόμη σε εκκρεμότητα και φυσικά λόγω της μικρής ηλικίας της Lara, παίζει σίγουρα το ενδεχόμενο να μην δούμε αυτή τη φορά την Angelina Jolie να την ενσαρκώνει.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου