Child Of Eden με τέλειο gameplay

Στις 14 Ιουνίου η έκδοση του Xbox 360. Αναμένονται νεότερα και για την έκδοση του PS3.
Το παιχνίδι της Ubisoft, που μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, τελικά θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου για Xbox 360.
Το Child of Eden είναι ένα video game το οποίο θα προσπαθήσει να αναδείξει όλες τις ικανότητες του Kinect. Κύρια αποστολή σας είναι να εξοντώσετε διάφορα αντικείμενα που εμφανίζονται στην οθόνη σας. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του Kinect και ενός συστήματος στόχευσης, έρχεστε αντιμέτωποι με πολλούς διαφορετικούς μικροοργανισμούς, τους οποίους πρέπει να εξολοθρεύσετε. Βέβαια, όσοι δεν έχουν αγοράσει τη συσκευή Kinect, θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι κανονικά με το χειριστήριο του Xbox 360.
Από αισθητικής άποψης το Child of Eden εντυπωσιάζει, αφού αναπαριστά πολύ πιστά την "συναισθησία", μία κατάσταση όπου ο ανθρώπινος εγκέφαλος παρουσιάζεται αποπροσανατολισμένος και στην οθόνη αναπηδούν πολλοί οργανισμοί, παρατεταγμένοι σε μία απίστευτη ενορχήστρωση από χρώματα και μουσικές. Για κάθε οργανισμό-παράσιτο που θα εξολοθρεύετε θα ακούγεται και ένας ήχος. Με αυτό τον τρόπο, το Child Of Eden μετατρέπεται σε ένα music shooter που σκοπό έχει να εντυπωσιάσει με τα χρώματα και τις μελωδίες που παράγονται κατά τη διάρκεια της αποστολής σας.
Δυστυχώς η παραπάνω ημερομηνία αφορά μόνο το Xbox 360, με τη Ubisoft να μην έχει αποφανθεί για την ημερομηνία διάθεσης του παιχνιδιού στο Playstation 3. Το γεγονός όμως είναι ότι θα έχουμε την καλύτερη εμπειρία που θα ζήσουν οι κάτοχοι του Kinect.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου