Xbox Live Hulu Plus

Η Microsoft ανακοίνωσε το Xbox Live Hulu Plus. Πρόκειται για μία υπηρεσία TV Streaming, η οποία θα προστεθεί από αύριο 29 Απριλίου στο Xbox Live της Αμερικής. Μελλοντικά δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα το δούμε στην ευρωπαϊκή αγορά.Το Hulu Plus θα σας επιτρέπει να δείτε τηλεοπτικές εκπομπές από μία ευρεία γκάμα δικτύων, όπως τα NBC, Fox, ABC, FX, PSB, Bravo, SyFy και Sundance Channel. Για να χρησιμοποιήσετε το Hulu Plus θα πρέπει να είστε ήδη Xbox Live Gold συνδρομητές (σ.σ. η κάρτα 12 μηνών κοστίζει 45-50 ευρώ). Πέραν αυτού όμως, το κόστος της υπηρεσίας απαιτεί από εσάς επιπλέον 10 δολάρια/μήνα (7 ευρώ), δηλαδή πρακτικά ποσό μεγαλύτερο από την ίδια την Xbox Live Gold συνδρομή.
Για τους κατόχους PC, η Microsoft θα παρέχει και μία δωρεάν υπηρεσία, με την οποία θα σας επιτρέπει να δείτε τα τελευταία επεισόδια συγκεκριμένων σειρών δωρεάν (δεν θα έχει δηλαδή όλες τις εκπομπές και δεν θα κρατάει ιστορικό). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site.
Αυτή η κίνηση μπορεί να κριθεί ως θετική, καθώς δεν χρειάζεται να πληρώσετε τηλεοπτικό δέκτη για να δείτε τα παραπάνω κανάλια. Οι διαθέσιμες επιλογές όμως είναι λίγες, σε αντίθεση με την αγορά ενός δέκτη κι ενός πιάτου, που απ' τη μία κοστίζουν πολύ, απ' την άλλη δεν απαιτούν μηνιαία συνδρομή. Η τελική επιλογή είναι δική σας.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου