WWE All Stars για όλες τις κονσόλες..

Μόλις έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του WWE SmackDown Vs. Raw 2011 η THQ επανέρχεται στο προσκήνιο με το νέο της δημιούργημα, το WWE All Stars. Στόχος της αυτή την φορά ήταν να ξεφύγει από το καθιερωμένο wrestling της νέας γενιάς και να το παντρέψει με τους παλιούς θρύλους του WWE που τόσο αγαπήσαμε. Μπορεί στην πραγματικότητα οι αγώνες να είναι στημένοι, εδώ όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα εξαρτώνται από τις ικανότητες σας. Πάμε λοιπόν να δούμε αν αυτή την φορά η THQ τα κατάφερε ή αν πρόκειται για μια ακόμη μετριότητα.
Αντιντόπινγκ κοντρόλ
Μα και βέβαια δεν υπάρχει! Αυτή την φορά ο Hulk Hogan (η άλλοτε κινηματογραφική babysitter) και η παρέα του, φαίνεται πως το παράκαναν με τα αναβολικά αφού όλοι οι χαρακτήρες είναι υπερβολικά «φουσκωμένοι» σαν να τους…φούσκωσαν με τρόμπα. Βέβαια αυτό δεν έχει να κάνει με κάποιο λάθος στον σχεδιασμό, αντιθέτως η THQ θέλησε να αποφύγει τον απόλυτο ρεαλισμό και να κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό, σχεδιάζοντας γίγαντες, όπως ακριβώς αρμόζει στους παλαιστές των δυο γενιών του WWE.
Το ρόστερ του WWE All Stars αποτελείται από συνολικά 30 παλαιστές, 15 εκ των οποίων προέρχονται από το παρελθόν (Legends) και άλλοι 15 από το παρόν (Superstars). Ανάμεσα τους βρίσκονται ονόματα θρύλων όπως Hulk Hogan, Ultimate Warrior, Mr. Perfect και Jimmy Snuka, αλλά και πιο νέων θηρίων όπως John Cena, Triple H και Randy Orton. Σύντομα αναμένεται να γίνουν διαθέσιμοι μέσω DLC περισσότεροι χαρακτήρες, με τα οποίους θα εμπλουτίσετε το ρόστερ σας.



Οι παλαιστές χωρίζονται σε τέσσερις διαφορετικές classes ανάλογα με το στυλ και τις ικανότητες του καθενός. Ο Acrobat, όπως είναι για παράδειγμα ο Rey Mysterio και ο Eddie Guerrero, μπορεί να μην είναι τόσο δυνατή class αλλά χάρη στην ταχύτητα και την ευκινησία, μπορεί να σκαρφαλώνει στα σχοινιά και να προσγειώνεται επάνω σας χωρίς να προλάβετε να αντιδράσετε. Ο Brawler, για παράδειγμα Hulk Hogan και John Cena, χρησιμοποιεί θεαματικές κινήσεις και δυνατά combos με μπουνιές και κλωτσιές. Ο Grappler, όπως οι Triple H και Jake Roberts, μπορεί εύκολα να σας γραπώσει με τα δυνατά του χέρια και να σας «σαπίσει» στο ξύλο. Τέλος, ο Big Man, όπως είναι ο Big Show και ο Andre the Giant, μπορεί να είναι ο πιο αργός αλλά είναι και ο πιο δυνατός, καθώς αν σας βουτήξει μπορεί να σας στείλει για πλάκα έξω από το ρινγκ.
Χειρισμός
Το σύστημα χειρισμού του WWE All Stars είναι πιο εύχρηστο και πιο απλουστευμένο σε σχέση με αυτό του SmackDown Vs. Raw. Εδώ υπάρχουν τρεις μπάρες, μία ζωής, μία μπάρα special κινήσεων και μια για το τελειωτικό σας χτύπημα, οι οποίες σας βοηθούν κατά την διάρκεια του αγώνα να εκτελέσετε τις κινήσεις σας και να αποφασίσετε την στρατηγική σας. Πέρα από τις κλασικές μπουνιές και κλωτσιές, κάθε παλαιστής έχει τις δικές του κινήσεις (Signature Moves), όπως επίσης και το δικό του τελειωτικό χτύπημα (Finisher Move).
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου