Dragon's Dogma για πάντα...

Η δημιουργός των Resident Evil 5 και Devil May Cry 4, επιστρέφει με το Dragon’s Dogma. Πρόκειται για ένα νέο Action game, το οποίο έχει επιμεληθεί ένα cast ικανότατων developers, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται ο Hideaki Itsuno, σκηνοθέτης των Devil May Cry 3 και 4. Η ανακοίνωση του παιχνιδιού συνοδεύτηκε με ένα τρέιλερ στο φετινό φεστιβάλ video games Captivate της Capcom.
Σενάριο
Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές λεπτομέρειες όσον αφορά την πλοκή. Μέχρι στιγμής έχει γνωστοποιηθεί ότι βρίσκεστε σε ένα μεσαιωνικό βασίλειο, όπου ένας δράκος, άφαντος εδώ και μια δεκαετία, κάνει την εμφάνισή του. Προσπαθεί να επιλέξει έναν άνθρωπο για να του κλέψει την καρδιά, κάτι που τελικά πραγματοποιεί στον πρωταγωνιστή της ιστορίας, σηματοδοτώντας έτσι την αφετηρία του παιχνιδιού. Το όλο σκηνικό ίσως θυμίσει σε κάποιους την ταινία Dragonheart, όπου πάλι σε μεσαιωνική περίοδο, δράκος και βασιλιάς μοιράζονταν την ίδια καρδιά.
Gameplay
Στο Dragon’s Dogma έχετε υπό τον έλεγχό σας έναν ήρωα, ακολουθούμενο από δύο συντρόφους. Στο διάβα σας θα έρθετε αντιμέτωποι με όλων των ειδών τα μυθολογικά τέρατα όπως τη Λερναία Ύδρα και όχι μόνο. Το παιχνίδι δεν θα ακολουθεί γραμμική πορεία, όπως τα Devil May Cry και Resident Evil. Θα έχετε δηλαδή την ελευθερία να εξερευνήσετε τον ανοιχτό κόσμο του. Επιπλέον, στις μάχες με τα bosses δεν υπάρχει συγκεκριμένη στρατηγική προς την εξόντωση αυτών. Για παράδειγμα στην αναμέτρησή σας με τη Λερναία Ύδρα μπορείτε είτε να επιτίθεστε από απόσταση, είτε να δοκιμάσετε να σκαρφαλώσετε πάνω της κτλ. Παρά τα όποια στοιχεία ρόλων (κλάσεις , ομάδα, ανοιχτό περιβάλλον), οι δημιουργοί τονίζουν ότι πρόκειται για έναν καθαρόαιμο τίτλο δράσης, οπότε να περιμένετε μάχες με πολλούς αντιπάλους και βέβαια πολλαπλά combos.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Το Dragon's Dogma θα χρησιμοποιεί την MT Framework engine, η οποία είχε αξιοποιηθεί στο Lost Planet 2 αλλά και στο πρόσφατο Marvel vs Capcom 3. Τα πρώτα δείγματα στο τομέα των γραφικών είναι άκρως ενθαρρυντικά. Τα physics στους χαρακτήρες και τα mobs δείχνουν πολύ ρεαλιστικά. Το αχανές περιβάλλον προς εξερεύνηση σφύζει από ζωντάνια, ενώ πολύ καλό είναι και το επίπεδο λεπτομερειών των φωτοσκιάσεων. Το τρέιλερ μαρτυράει ακόμη ότι θα έχουμε και ερμηνείες ηθοποιών που θα υποδύονται τους NPC.
Κυκλοφορία
Το Dragon’s Dogma θα κυκλοφορήσει μέσα στους πρώτους μήνες του 2012 για PS3 και Xbox 360.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου