Tο Brink με του Μαγιού τις μυρωδιές

Το νέο FPS της Bethesda έρχεται σε ένα μήνα.
Η Bethesfa επιβεβαίωσε ότι το νέο First-Person Shooter με τίτλο Brink -το οποίο και είχαμε δει πέρυσι στην Gamescom- θα κυκλοφορήσει τελικά στις 13 Μαϊου
.
Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την προγραμματιστική εταιρεία Splash Damage (Enemy Territorry: Quake Wars) και θα βασίζεται σε τροποποιημένη έκδοση της id Tech 4 engine, η οποία έχει επτά χρονάκια στην πλάτη της αλλά έχει αξιοποιηθεί σε πολύ γνωστά FPS, όπως τα Doom 3, Quake 4 και Prey.
Βάση σεναρίου θα βρισκόμαστε στο έτος 2035 στην πλωτή πόλη The Ark, καθότι μερικά χρόνια νωρίτερα θα έχουν προηγηθεί ισχυρές καταστροφές στη γη. Δύο φυλές, οι Security και οι Resistance, θα μάχονται για τον έλεγχο της πόλης.

Όπως μπορείτε να δείτε κι από το σχετικό βίντεο στο οποίο μιλάει ο Richard Ham της Splash Damage, στα multiplayer modes που εμπεριέχουν αποστολές, η επιτιθέμενη ομάδα θα έχει στόχο να ολοκληρώσει μια αποστολή μέσα σ' ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και η αμυνόμενη ομάδα θα πρέπει να την αποτρέψει. Θα κληθείτε να ελέγξετε κάποιες περιοχές ή να ανατινάξετε στόχους που θα σας θέτονται, ενώ κάθε παίκτης θα έχει από μία αρμοδιότητα. Για παράδειγμα, ο engineer θα μπορεί να τοποθετήσει turrets ή να ελέγξει ρομπότ τα οποία θα παίζουν καθοριστικό ρόλο στις μάχες. Αντίστοιχα, ο medic θα μπορεί να ανεβάσει το health του και να κάνει revive στρατιώτες της ομάδας του.




Το Brink θα αλλάξει σημαντικά τα δεδομένα των FPS όπως τα γνωρίζουμε. Καταρχήν θα έχετε την ευχέρεια να φτιάξετε τον χαρακτήρα σας μέσα από πολλά customizations αλλά και να αλλάξετε class ενώ παίζετε, απ' την βάση της ομάδας σας και με ένα απλό κλικ χωρίς loading screens. Ακόμη, θα υπάρχει δυνατότητα να κάνετε buff τα όπλα σας, να τροφοδοτήσετε τους συμπολεμιστές σας με πυρομαχικά ή να τους κάνετε revive εντός 20". Συν τις άλλοις, το περιβάλλον θα είναι ελεύθερο προς εξερεύνηση, ενώ θα μπορείτε να κάνετε και parkour, αλλάζοντας έτσι την θέση σας στο πεδίο της μάχης.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου