Escape mode στο Need for Speed: World

Το τζάμπα είναι το καλύτερο. Το Need for Speed: World είναι ένα από τα free online games της Electronic Arts, στα οποία ήδη συγκαταλέγονται το Fifa Online, το Tiger Woods PGA Tour Golf και προσφάτως το Battlefield Play4Free.
Η EA ανακοίνωσε ότι στο NFS World προστέθηκε ένα νέο mode, το Team Escape, στο οποίο 2-4 άτομα μπορείτε να κοντραριστείτε με περιπολικά μέχρι την γραμμή τερματισμού, όπως κάνετε στο Need for Speed: Hot Pursuit. Στην διαδρομή θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα όπλα, όπως spikes, μπλόκα και SUV. Εδώ θα υπάρχουν όμως και δύο νέα power-up, τα Team Energency Evade και το Team Slingshot. Το πρώτο θα βοηθάει τους φίλους σας από το να συλληφθούν, ενώ το δεύτερο θα σας δίνει μεγάλη ώθηση ταχύτητας.
Επιπλέον, προστέθηκε η φωνητική τεχνολογία Dolby Axon, με την οποία μπορείτε να είστε διαρκώς σε επαφή μέσω μικροφώνου με τους άλλους συμμετέχοντες και να οργανώνετε την στρατηγική σας μέσα στην κούρσα κι όλα αυτά χωρίς να καταναλώνεται bandwidth. Τέλος, προστέθηκαν νέα customizations με τα οποία μπορείτε να αλλάξετε πλήρως την εμφάνιση του αυτοκίνητου σας και να του προσθέσετε εξαρτήματα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου