uDraw Studio: Instant Artist

Το uDraw GameTablet κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2010 για το Wii, θέλοντας να αποτελέσει μια ξεχωριστή πρόταση όσον αφορά στα περιφερειακά της κονσόλας της Nintendo. Μετά από έναν περίπου χρόνο, έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά και οι εκδόσεις του εν λόγω αξεσουάρ για PS3 και Xbox 360, σε μαύρο χρώμα και με αρκετά ανανεωμένο σχεδιασμό.
Η δημιουργία της THQ ουσιαστικά είναι μια ταμπλέτα σχεδίασης, η πρώτη συσκευή τέτοιου είδους για τις κονσόλες έβδομης γενιάς. Τόσο στο PS3, όσο και στο Xbox 360, το uDraw Game Tablet έρχεται πακέτο με το uDraw Studio Instant Artist, μια εφαρμογή που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της συσκευής, αλλά περιέχει κι ορισμένα mini games.
uDraw GameTablet
Ας ξεκινήσουμε με μια σύντομη περιγραφή του uDraw Game Tablet και των χαρακτηριστικών του. Αρχικά να αναφέρουμε ότι είναι ασύρματο, διαθέτει γραφίδα, ενώ χρειάζεται τρείς ΑΑ μπαταριές για να λειτουργήσει. Περιλαμβάνει ένα USB key το οποίο συνδέετε στο PS3 για να επικοινωνήσει η κονσόλα με το Tablet.
Το uDraw διαθέτει μια κεντρική touchscreen, στην οποία μπορείτε να σχεδιάσετε με τη χρήση της γραφίδας. Η touchscreen αντιστοιχεί στην οθόνη της τηλεόρασής σας, ενώ η γραφίδα ανταποκρίνεται στην πίεση που ασκούμε, σχεδιάζοντας πιο έντονες ή πιο αχνές γραμμές. Επίσης, μπορούμε σύροντας την γραφίδα ή το δάχτυλό μας πάνω στην οθόνη της ταμπλέτας να κάνουμε zoom in/zoom out στην εικόνα μας.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου