Circle Pad Pro και το παίζεις στα χέρια..

Όσοι από εσάς έχετε το Nintendo 3DS, σίγουρα θα έχετε ακούσει για το Circle Pad Pro, ένα attachment που συνδέεται στο κάτω μέρος της φορητής κονσόλας σας και προσθέτει ένα ακόμη Circle Pad, στα δεξιά των buttons. Το GameWorld έπιασε στα χέρια του το συγκεκριμένο αξεσουάρ, το οποίο κυκλοφορεί από τις 27 Ιανουαρίου, και σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του.
Εφαρμογή
Το Circle Pad Pro έχει την μορφή μιας πλατφόρμας που “αγκαλιάζει” το 3DS στο κάτω μέρος του. Καταρχήν για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να ξεβιδώσετε την θήκη μπαταριών και να βάλετε την ΑΑΑ μπαταρία που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Κατόπιν, βιδώνετε το κάλυμμα τέλος ακουμπάτε το 3DS πάνω στη βάση.
Με την προσθήκη του Circle Pad Pro αποκτάτε τα εξής: Καταρχήν το προφανές, ένα επιπλέον Circle Pad στα δεξιά της κονσόλας. Κατά δεύτερον, δύο trigger buttons, τα ZL και ZR, τα οποία είναι σαφώς πιο μεγάλα σε μέγεθος απ’ τα κλασικά, καθώς μοιάζουν περισσότερο με αυτά ενός gamepad. Συν τις άλλοις, η κονσόλα «εγκλωβίζεται» με ορθό τρόπο μέσα στο περίβλημα του Circle Pad Pro, ώστε αφενός μεν να μην πέφτει, αφετέρου να μπορείτε να την αφαιρέσετε εύκολα με ένα μικρό σπρώξιμο.
Χειρισμός
Τεστάραμε το περιφερειακό της Nintendo με το Resident Evil: Revelations, τον πιο χαρακτηριστικό τίτλο για τον οποίο η στόχευση έχει ιδιαίτερη σημασία. Ενεργοποιήσαμε το περιφερειακό από τα options, μέσα σε μόλις 2", ενώ με το που ανιχνεύτηκε η συσκευή αμέσως άλλαξε ο χειρισμός σε πιο ειδικό, θυμίζοντάς μας τα αντίστοιχα PS3 και Xbox 360 controllers.
Με το Circle Pad Pro, η κίνηση των χαρακτήρων στο χώρο επιτυγχάνεται με το αριστερό circle pad και η κάμερα ελέγχεται με το δεξί circle pad. Τα trigger buttons βοηθούν τα μέγιστα, ώστε να στοχεύετε με το ZL και να πυροβολείτε με το ZR. Παράλληλα, το reload μεταφέρεται στο Y. Αυτό σας επιτρέπει να παίξετε λες και χειρίζεστε ένα κλασικό 3D Action Shooter τύπου Uncharted ή Gears of War. Τέλος, η ανταπόκριση του νέου circle pad είναι πανομοιότυπη με το παλιό, με τη διαφορά ότι έχει λίγο μεγαλύτερη ευελιξία.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου