Gears of War 3: Fenix Rising DLC

Η Epic Games φέρνει στο προσκήνιο ένα ακόμη πρόσθετο για το αγαπημένο της franchise. Το Fenix Rising αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά DLC του Gears of War 3, ενώ είναι το τρίτο που αφορά αποκλειστικά τον multiplayer τομέα του παιχνιδιού.
Μέσα από το Fenix Rising έρχονται να προστεθούν στο παιχνίδι πέντε νέοι χάρτες, και τέσσερις multiplayer χαρακτήρες. Από την πλευρά των COG, έρχονται οι Clayton Carmine και Augustus Cole και από τους Locust οι Savage Kratus και Savage Marauder αντίστοιχα. Οι χάρτες είναι οι Academy, Anvil, Depths, The Slab και Escalation. Μια ακόμη προσθήκη του Fenix Rising είναι η δυνατότητα reset των levels. Όσοι έχετε φτάσει στο level 100 πλέον μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή προκειμένου να μαζέψετε περισσότερα χρήματα και έξτρα skins για τα όπλα σας.
Academy
Ο πρώτος χάρτης αφορά τoν προαύλιο χώρο της ακαδημίας που εκπαιδεύονταν οι δυνάμεις των COG. Το μεγαλύτερο τμήμα του αποτελείται από εξωτερικό χώρο και έχει μία σχετικά πολύπλοκη αρχιτεκτονική. Τα μονοπάτια στο κέντρο της ακαδημίας είναι μικρών αποστάσεων και περιορισμένης ορατότητας, κάτι που θα σας φέρει συχνά σε μάχες σώμα με σώμα. Σε αυτή την περίπτωση το retro lancer σε συνδυασμό με το shotgun αποδεικνύονται σωτήρια. Στην περιφέρεια του χάρτη υπάρχουν ορισμένα υπερυψωμένα σημεία, για όσους προτιμούν το longshot και το "camping" γενικότερα. Επίσης, οι αποστάσεις είναι μεγαλύτερες συγκριτικά με το κέντρο και η ορατότητα είναι σαφώς καλύτερη. Σε γενικές γραμμές η ακαδημία είναι ένας έξυπνα σχεδιασμένος χάρτης, που επιτρέπει την ανάπτυξη διαφορετικών στρατηγικών.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου