The Last of Us: Online mode

Ο game director του The Last of Us, Bruce Straley, αποκάλυψε ότι στο πολυαναμενόμενο Horror Action-Adventure, η Naughty Dog σκοπεύει να εισάγει "ένα είδος online multiplayer" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Όσο για τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, αποκαλύφθηκε ότι η Ellie θα είναι ένα 14χρονο ορφανό κορίτσι, στην οποία αρέσουν τα κειμήλια. Όταν ξεκινάει το παιχνίδι θα διαμένει σε ένα οικοτροφείο, σε περιοχή που θα έχει τεθεί υπό καραντίνα απ' τον στρατό, όπως πολλές ακόμη περιοχές του παιχνιδιού. Επίσης, συχνά η περιέργειά της θα την βάζει σε περιπέτειες.
Απ' την άλλη, ο Joel, θα είναι έμπορος όπλων και ναρκωτικών και θα δυανύει την τέταρτη δεκαετία της ηλικίας του (προς το τέλος της). Οι δυο τους θα συναντηθούν όταν θα προσπαθήσουν να αποδράσουν απ' την προστατευόμενη περιοχή. Θα καταδιωχθούν απ' τον στρατό, αλλά τελικά θα καταφέρουν να ξεφύγουν κι έτσι θα ξεκινήσει η περιπέτειά τους.
Στο παιχνίδι θα υπάρχουν health packs, τα οποία για να εφαρμοστούν θα απαιτούν ένα χρονικό διάστημα. Καλό θα είναι ανά διαστήματα να επιλέγετε και το να ξεφύγετε από τους εχθρούς σας (σ.σ. ληστές που θα σας καταδιώκουν) αντί να τους πολεμήσετε. Επίσης, ο Joel δεν θα είναι ο μόνος που πυροβολεί, καθώς αναμένεται να μάθει στην Ellie πως να χειρίζεται όπλα! Αυτό που μαντεύουμε από τώρα, είναι ότι πιθανότατα θα αναπτυχθεί μια σχέση τύπου πατέρα-κόρης, κάτι που σίγουρα θα μας φέρει στο νου μελοδραματικές σκηνές από ταινίες του διεθνούς κινηματογράφου.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου