Grand Slam Tennis 2 με απίστευτη ταχύτητα...

Από το καλοκαίρι του 2007, που ο έμπειρος Peter Moore ανέλαβε τα ηνία της EA Sports, η τελευταία βρίσκεται σε μια συνεχόμενη, εντυπωσιακή άνοδο, τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και εμπορικής επιτυχίας. Το ήδη εδραιωμένο Madden διατήρησε το πολύ υψηλό επίπεδό του και συνέχισε να πουλάει με αμείωτους ρυθμούς, τα Tiger Woods PGA Tour παρομοίως, η σειρά FIFA αναρριχήθηκε στην κορυφή της δημοφιλέστατης κατηγορίας της, τα casual EA Sports Active, αν και αντιπαθητικά για μεγάλο μέρος του “παραδοσιακού” κοινού, μόνο επιτυχημένα μπορούν να θεωρηθούν, ενώ, προσπάθειες όπως το πρόσφατο Fight Night έδωσαν έναν αέρα “δροσιάς” με την εναλλακτική τους προσέγγιση.
Η στροφή της εταιρίας προς την ποιότητα αντικατοπτρίζεται και στην απόφαση της να αναβάλλει, τη χρονιά που μας πέρασε, την κυκλοφορία του NBA Elite καθώς το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρινόταν στις υψηλές προσδοκίες της. Εδώ που τα λέμε, η 2K Sports με την Visual Concepts δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια λάθους, οπότε θα ήταν ανόητο εκ μέρους της, να “κάψει” το νέο της χαρτί πριν καλά καλά αποκτήσει ουσιαστική υπόσταση.
Επιπλέον, μέσα σε όλα αυτά, η EA Sports ήταν και η πρώτη που κλήθηκε το 2009 να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του –τότε- νέου Wii Motion Plus, έχοντας στα χέρια της μια σπάνια από πλευράς Nintendo αποκλειστικότητα για την εισαγωγή του νέου περιφερειακού στην αγορά. Οι δύο τίτλοι που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι του 2009 ήταν το Tiger Woods PGA Tour 10 και το Grand Slam Tennis, με το δεύτερο να είναι φυσικά αυτό που μας ενδιαφέρει στην προκειμένη περίπτωση.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου