Star Fox 64 3D για τρελλαμένους...

14 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Star Fox 64 στο Nintendo 64, το δημοφιλές Flight Simulator επιστρέφει στο 3DS.
Με νέα 3D γραφικά, σενάριο πιστό στην αρχική πλοκή, φρέσκα voice-overs και ένα ολοκαίνουριο multiplayer mode, θα έχουμε στα χέρια μας άλλον έναν σημαντικό τίτλο για την φορητή κονσόλα της Nintendo. Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το ότι η κάμερα του 3DS θα στέλνει ζωντανά βίντεο με τις...αντιδράσεις των αντιπάλων σας καθώς τους κυνηγάτε στους ουρανούς του παιχνιδιού.
Σενάριο
Στο επίκεντρο της διαμάχης για την κυριαρχία του Lylat, θα πρέπει να αναλάβετε τον έλεγχο του διάσημου διαστημοπλοίου Arwing του Fox McCloud και να τον βοηθήσετε να ξεπεράσει τους εχθρούς του, ώστε να προστατέψει τον πλανήτη του Corneria και να ελευθερώσει ολόκληρο το Lylat από την έφοδο του κακού Andross. Οι σύμμαχοί σας (Peppy Hare, Falco Lombardi και Slippy Toad) συμμετέχουν στην αποστολή και σας βοηθούν κατά την διάρκεια των levels, δίνοντάς έγκαιρα πληροφορίες με το τι θα πρέπει να περιμένετε από τον εχθρό σας στη διάρκεια της μάχης.
GameplayΜε τον Fox McCloud στο πηδάλιο, το Star Fox 64 3D σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο γυροσκόπιο του 3DS για να καθορίζετε την πορεία του σκάφους σας πιο άμεσα. Μπορείτε βέβαια να διαλέξετε τον πιο συμβατικό τρόπο χειρισμού ανάλογα με το τι ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας στυλ. Παίζοντας με τρισδιάστατη απεικόνιση μπορείτε να υπολογίσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τις αποστάσεις και να αποφύγετε τους επερχόμενους αντιπάλους, τις επιθέσεις και τα αστεροειδή. Ακόμη, τα cutscenes είναι πλέον πιο κινηματογραφικά και η εισαγωγή 3D γραφικών κάνει την εμπειρία ακόμα πιο άμεση.
Πέρα από το campaign, στο Star Fox 64 3D θα υπάρχει και multiplayer mode για 2-4 παίκτες, με τους οποίους θα παίρνετε μέρος σε αερομαχίες, σε μία σειρά από game modes. Στο Survival mode θα πρέπει να πολεμήσετε μεταξύ σας και να αγωνιστείτε για το ποιος θα παραμείνει τελευταίος. Στο Point Battle mode οι πιλότοι λαμβάνουν ένα πόντο για κάθε αντίπαλο που εξολοθρεύουν και ο πρώτος που θα τους καταρρίψει όλους θα ανακηρυχθεί νικητής. Τέλος, στο Time Battle mode αγωνίζεστε ενάντια στο χρόνο, με σκοπό να καταρρίψετε τους φίλους σας όσο το δυνατόν περισσότερες φορές στο χρόνο που σας δίνεται.
Πέραν όλων αυτών, στο 3DS θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα της κονσόλας για να κάνετε ζωντανά αναμετάδοση βίντεο των φίλων σας μέσα στο παιχνίδι και να δείτε τα πρόσωπά τους και τις αντιδράσεις τους καθώς τους κυνηγάτε...πυροβολώντας.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου