Pro Evolution Soccer 2012 στις 29/9

Ανακοινώθηκε και επίσημα, αλλά μόνο για PC, PS3 και Xbox 360. [UPDATE]
Η Konami ανακοίνωσε ότι το Pro Evolution Soccer 2012 θα κυκλοφορήσει στην Μ. Βρετανία στις 14 Οκτωβρίου για PC, PS3 και Xbox 360. Δηλαδή δύο εβδομάδες μετά το Fifa 12. Στην Ελλάδα όμως θα έρθει στις 29 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μία ημέρα πριν το Fifa 12. Πέρα από την Ελλάδα, 29/9 θα κυκλοφορήσει και σε Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Πορτογαλία, Λατινική Αμερική και Ρωσία.
Το παράδοξο είναι ότι για πρώτη φορά το πιθανότερο είναι να μην έχουμε ταυτόχρονη κυκλοφορία σε όλα τα format. Οι κάτοχοι Wii, 3DS, PS2 και PSP θα πρέπει να περιμένουν λίγες ημέρες ακόμα για να μάθουν πότε θα έρθει το δημοφιλές ποδοσφαιράκι στις κονσόλες τους.
Είναι φανερό απ' την άλλη, ότι η Ιαπωνική εταιρεία δουλεύει πυρετωδώς για να προλάβει ένα deadline. Πέρυσι, το PES 2011 είχε κυκλοφορήσει στη Μ. Βρετανία τρεις εβδομάδες μετά το Fifa 11 κι ίσως φέτος η Konami σκέφτεται ότι με μια νωρίτερη κυκλοφορία θα καταφέρει να πουλήσει περισσότερο. Επίσης είναι θετικό το ότι στην Ελλάδα η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν άλλαξε και παρέμεινε ίδια. Ας ελπίσουμε βέβαια το προϊόν να είναι ολοκληρωμένο κατά 100% και να μην έχουμε κάποια αβίαστα λάθη στην τελική έκδοση.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου