Elder Scrolls V: Skyrim: Νέο gameplay video

Άλλο ένα gameplay video από την Bethesda που δείχνει...πολύ περισσότερα!Μετά το βίντεο που είχαμε δει στην έκθεση E3 για το Elder Scrolls V: Skyrim και που μας παρουσίαζε το gameplay του πολυαναμενόμενου RPG, ένα νέο βίντεο κάνει τώρα την εμφάνισή του.
Σε αυτό μπορούμε να δούμε καταρχήν την εκπληκτική δουλειά που έχει γίνει στον τομέα των γραφικών και του ήχου. Σε αντίθεση με το Oblivion, θα παρατηρήσετε ότι πλέον οι εχθροί σας θα έχουν κατά κανόνα μεγάλο μέγεθος. Ειδικά οι μεγάλοι δράκοι έχουν απίστευτα animations και τρομακτική εμφάνιση. Οι splaterrιές είναι άφθονες, το αίμα πετάγεται από παντού και σε ορισμένα σημεία βλέπετε ακόμα και κορμιά πολεμιστών να σκορπίζουν. Στα ηχητικά εφέ, η αναπνοή σας την ώρα που πολεμάτε ή ο ήχος της φωτιάς, αποδίδονται άκρως ρεαλιστικά. Το lip sync όμως χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά, καθώς αν δείτε προσεκτικά το 0:14, ο NPC που σας μιλάει δεν έχει τον κατάλληλο συγχρονισμό.
Όσο για το gameplay, αυτό θα βασιστεί για άλλη μια φορά στην ανάπτυξη των skills, καθ' ότι στο 1:26 παρατηρούμε το Heavy Armor skill και το One-Handed Skill να αυξάνονται. Συνεπώς θα πρέπει να αποφασίζετε εξ αρχής τι είδους όπλα και armor θα χρησιμοποιείτε, ώστε να ανεβάζετε τα skills του συγκεκριμένου εξοπλισμού για να είστε πιο αποτελεσματικοί. Το A.I. μοιάζει διαφορετικό από τα συνηθισμένα, καθώς δεν περιορίζεται μόνο στη λογική "χτυπάω-φεύγω-ξαναχτυπάω" αλλά ποικίλλει, ανάλογα με τον αντίπαλο. Οι δράκοι για παράδειγμα πετούν στον αέρα και κινούνται γύρω σας, άρα θέλουν συγκεκριμένη τεχνική αντιμετώπισης (όπως spells ή τόξα). Όλα αυτά προσφέρουν σαφώς μια τελείως διαφορετική εμπειρία απ' όσα είχαμε συνηθίσει.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου