Διέρρευσε το campaign του Gears of War 3

H Microsoft ερευνά την διαρροή πληροφοριών του Gears of War 3 στο διαδίκτυο.
Αν και το Gears of War 3 δεν είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει πριν από τον Σεπτέμβριο, παρόλα αυτά ακόμα καμία εξήγηση δεν έχει δοθεί για το πως έγινε διαρροή ενός πρώιμου σταδίου του παιχνιδιού στο single-player campaign. Όχι μόνο έχουν διαδοθεί στο Internet οι πληροφορίες αυτές, αλλά έχουν προκαλέσει μια μεγάλη ροη βίντεο στο YouTube. Ήδη σε πειρατικά sites έχει ανέβει κι ένα κομμάτι από το single-player campaign, καθώς και κάποιες επιλογές του multiplayer.
Η Microsoft από την άλλη δηλώνει πως δουλεύει με διάφορες εταιρίες ασφαλείας για να λύσει το πρόβλημα. Τα στελέχη της έχουν κάποιες αναφορές σχετικά με το υλικό του Gears of War 3 που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο και δουλεύουν προσεκτικά με τις ομάδες ασφαλείας τους και με την επιβολή του νόμου πιστεύουν πως το ζήτημα αυτό θα λυθεί. Επίσης, στην Microsoft αναφέρουνε πως αυτό το υλικό δεν είναι από το τελικό παιχνίδι.
Να επισημανθεί πως και το Halo: Reach που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο είχε επίσης διαρρεύσει στο διαδίκτυο λίγους μήνες νωρίτερα από την επίσημη έκδοση του. To Gears of War 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 για Xbox 360.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου