3D games για κινητά από την Gameloft

Το νέο 3D κινητό σας αποκτά και gaming χαρακτήρα.
To 3D gaming έφτασε στα χέρια σας μέσω ενός τηλεφώνου, το οποίο δεν είναι άλλο παρά το LG Optimus 3D. Εννοείται πως έπεται και συνέχεια με νέες 3D συσκευές. Η Gameloft δοκιμάζει λοιπόν τις δυνατότητές της στο 3D Gaming σε συνεργασία με το πρώτο 3D smartphone.
Το LG Optimus 3D άρχισε να κυκλοφορεί στις αγορές και πολλοί θα ψάχνουν για κάποια games για να παίξουν στο νέο τους τηλέφωνο. Η Gameloft έχει δημιουργήσει ψηφιακά εκ νέου τρία παιχνίδια σε S-3D τα οποία είναι προ-εγκατεστημένα στη συσκευή. Πρόκειται για τα N.O.V.A Near Orbit Vanguard Alliance, Let’s Golf 2 και Asphalt 6: Adrenaline. Το τελευταίο είναι ήδη γνωστό από τα iPhone/iPad, εκεί όπου η εταιρεία διακρίνεται για τις υψηλές πωλήσεις της.
Επίσης, η Gameloft κυκλοφορεί μία λίστα νέων S-3D τίτλων που είναι ήδη διαθέσιμοι στο online κατάστημά της. Μερικά από αυτά τα games είναι τα Assassin’s Creed, Spider-man: Total Mayhem and Real Football 2011. Συνολικά, για όλη την περίοδο κυκλοφορίας του LG Optimus 3D, η εταιρεία έχει δημιουργήσει 14 games.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο επίσημο site της Gameloft κάνοντας κλικ εδώ.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου