Στο Internet το Demo του Gran Turismo 5


Tο demo του πιο πολυσυζητημένου παιχνιδιού αγώνων για το PS3 βρίσκεται κοντά μας και αντιμετωπίζει εντονότατη κριτική. Όσοι gamers είναι λάτρες του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν να συνδεθούν στο Playstation Network και να κατεβάσουν δωρεάν το demo του Gran Turismo 5. Το μέγεθός του είναι μόλις 200mb, ενώ το περιεχόμενό του είναι πολύ μικρό. Πιο συγκεκριμένα, σας δίνεται η δυνατότητα να οδηγήσετε ένα Nissan 370z, στις εκδόσεις R1 και N3, στην πίστα της Indianapolis. Μέσα σε δύο γύρους, θα πρέπει να κάνετε όσο το δυνατόν καλύτερο χρόνο, έτσι ώστε το όνομά σας να αναγραφεί στους παγκόσμιους πίνακες κατάταξης.
Τα παράπονα των χρηστών εστιάστηκαν στο γεγονός πως δύο ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του Gran Turismo 5: Prologue, τα γραφικά έχουν εξελιχθεί ελάχιστα, χωρίς να εντυπωσιάζουν, όπως εκείνα του Forza Motorsport 3. Παράλληλα υπήρξε πλήρης απουσία του μοντέλου καταστροφής του αυτοκινήτου -κάτι που όλοι περιμέναμε να δούμε- και φυσικά το ένα και μοναδικό αυτοκίνητο, δεν ήταν αρκετό για να ικανοποιήσει τους fans της σειράς.
Το εν λόγω demo, δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα του παιχνιδιού, μιας και το μέγεθος του είναι μετά βίας 200MB. Το GameWorld περιμένει με ανυπομονησία την τελική έκδοση του Gran Turismo 5, ώστε να προβεί σε ασφαλή συμπεράσματα.To Gran Turismo 5 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2010, αποκλειστικά για το Playstation 3.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου