Batman: Arkham Asylum II

Η συνέχεια της πασίγνωστης εικονικής σειράς DC Comics, Batman: Arkham Asylum, είναι ήδη στα σκαριά. Μετά από μερικές ανιαρές προσπάθειες, όπως το Batman Begins του 2005, ο εικονικός μασκοφόρος ιππότης της DC Comics ξαναχτύπησε φέτος στο επιτυχημένο Batman: Arkham Asylum. Κι όπως όλα δείχνουν, η Rocksteady Studios θα σας επιτρέψει να φορέσετε ξανά την νυχτερινή ιπτάμενη στολή του Bruce Wayne, με σκοπό να καταστρέψετε τον Joker, ο οποίος είχε ξεσηκώσει στο πόδι τους ψυχικά τρελούς κρατούμενους μέσα στο Άσυλο Arkham και τώρα επανέρχεται δριμύτερος.
Όσοι τερματήσατε το Batman: Arkham Asylum, θα παρατηρήσατε ότι άφηνε υπονοούμενα για δεύτερο μέρος. Αυτό πλέον επιβεβαιώνεται και επίσημα μέσω του παρακάτω τρέιλερ, το οποίο δείχνει τον παράφρονα Joker να δέχεται μία μετάγγιση αίματος.
Στο τέλος του τρέιλερ, εμφανίζονται τα λογότυπα των εταιρειών Warner Bros, DC Comics, και Rocksteady Studios. Ωστόσο, αυτή τη φορά απουσιάζουν τα λογότυπα των Eidos και Square Enix, κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά ως προς τον εκδότη του παιχνιδιού. Δεν αποκλείεται δηλαδή αυτή τη φορά τον πρώτο ρόλο να τον έχει η Warner Bros.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου