Battlefield: Bad Company 2: Έρχεται η beta


Μπορεί αυτή τη στιγμή το Battlefield: Bad Company 2 να δοκιμάζεται μόνο από τους χρήστες του Playstation 3, ωστόσο την ίδια εμπειρία θα ζήσουν και οι κάτοχοι των PC σε λίγους μήνες.
Ύστερα από την επιτυχία της beta έκδοσης του νέου Battlefield στο PS3, η Digital Illusions αποφάσισε να διεξάγει την δοκιμή του παιχνιδιού και στους υπολογιστές. Επιπρόσθετα, η χωρητικότητα σε παίκτες θα είναι πολύ μεγαλύτερη, μιας και σε κάθε πίστα θα μπορούν να παίξουν μέχρι 32 άτομα (σ.σ. η έκδοση του Playstation 3 θυμίζουμε ότι υποστηρίζει 24). Η κίνηση-ματ της Εlectronic Arts, ήταν η εγκαθίδρυση των dedicated servers για τις ανάγκες των παικτών. Βλέποντας ότι η Activision δεν έκανε το χατίρι στους πελάτες της στο Call of Duty: Modern Warfare 2 για PC, η EA άρπαξε την ευκαιρία και σκοπεύει να προσφέρει τις υπηρεσίες που αναλογούν σε ανθρώπους που πληρώνουν 60 ευρώ για να αποκτήσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι.
Οι προγραμματιστές του παιχνιδιού δήλωσαν πως θα ενσωματώσουν και κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως ενοικίαση επαγγελματικών servers από τις clans που το επιθυμούν, προκειμένου να προσφέρουν μια πλήρη εμπειρία στον τομέα του Online Multiplayer mode.
Η διεξαγωγή της beta θα αρχίσει κατά πάσα πιθανότητα προς το τέλος του Ιανουαρίου, ενώ η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Battlefield: Bad Company 2 είναι στις 5 Μαρτίου του 2010 για PC, Playstation 3 και Xbox 360.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου