Η AMD φέρνει το Blu-ray Stereoscopic 3D playback

Η AMD, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει επίδειξη του Blu-ray stereoscopic 3D standard κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών 2010 (CES), προβάλλοντας τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές θα μπορούν σύντομα να απολαμβάνουν ψυχαγωγία υψηλής ευκρίνειας 3D που στο παρελθόν έβλεπαν μόνο στο σινεμά.
Νέος τρόπος ψυχαγωγίας Blu-ray: Το Blu-ray stereoscopic 3D, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου χρόνου, συνδυάζει την καθαρή εικόνα υψηλής ευκρίνειας με επεξεργασία που διαθέτει οπτικά 3D υψηλής ποιότητας, τα οποία φαίνεται να ξεπηδούν μέσα από την οθόνη. Ως συμβαλλόμενο μέλος του Blu-ray Disc Association, η AMD συνεργάζεται στενά με τους τεχνολογικούς εταίρους της ώστε οι προδιαγραφές να τελειοποιηθούν μέσα στον επόμενο χρόνο ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η συμβατότητα με το επερχόμενο λειτουργικό πρόγραμμα της AMD.
Στην επερχόμενη Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών 2010 (CES), η AMD και η Cyberlink θα παρουσιάσουν από κοινού για πρώτη φορά το Blu-ray stereoscopic 3D στους συμμετέχοντες. Η AMD θα βρίσκεται στην αίθουσα Grand Lobby (GL-8 και GL-10) του συνεδριακού κέντρου του Λας Βέγκας. Το νέο πρότυπο είναι μια από τις πολλές 3D τεχνολογίες που υποστηρίζει δημόσια η AMD, παράλληλα με τις τηλεοράσεις 3D DLP, τις 3D οθόνες με διπλό πάνελ και line interleaved, και αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας της εταιρίας να εξελίξει περαιτέρω και την τέχνη της 3D ψυχαγωγίας αλλά και την οικιακή χρήση της σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσω της στενής συνεργασίας με τεχνολογικούς εταίρους 3D, μεταξύ των οποίων οι κατασκευαστές συστημάτων OEMs, οι δημιουργοί λογισμικού και οι διανομείς περιεχομένου.
Συνεχίζοντας με περηφάνια την ηγετική παράδοση στην τεχνολογία των γραφικών: Το Stereoscopic 3D παιχνιδιών HD και πολυμέσων αποτελεί συνέχεια της μεγάλης λίστας τεχνολογιών που έχει εισάγει στην αγορά η AMD. Προσφάτως, η εταιρία παρουσίασε τις κάρτες γραφικών next-generation ATI Radeon, διαθέτοντας στην αγορά την πρώτη και μοναδική υποστήριξη του DirectX 11 gaming, και ψυχαγωγία multi-display που προσφέρει η πρωτοποριακή τεχνολογία ATI Eyefinity της AMD.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου