Warframe με αρκετό κόκκινο...αλλά και πίστες

Η Digital Extremes, developer του Darkness II και επί σειρά ετών συνδημιουργός της Epic Games στη σειρά Unreal Tournament, έρχεται για μπει δυναμικά στην αγορά των free-to-play games με το Warfare, ένα Action Shooter τρίτου προσώπου. Στο GameWorld είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το Warframe στην κλειστή beta του και πλέον ήρθε η ώρα να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. Πρώτα απ’ όλα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφερθούμε στο σενάριο επιστημονικής φαντασίας του Warframe και στο τι σημαίνει η συγκεκριμένη λέξη. Βρισκόμαστε σε ένα μελλοντικό κόσμο όπου αναλαμβάνετε τον ρόλο μιας εξωγήινης φυλής, των Tenno, η οποία είναι έτοιμη να αφανιστεί.
Οι Tenno βρίσκονται σκλαβωμένοι απ' τη φυλή των Grineer, η οποία απειλεί την ύπαρξη του είδους τους. Τώρα οι Tenno είναι έτοιμοι να επαναστατήσουν χρησιμοποιώντας την ξεχασμένη τεχνολογία μιας στολής εξωσκελετού που μόνο αυτοί μπορούν να εκμεταλλευτούν για την σωτηρία τους. Η τεχνολογία αυτή ονομάζεται Warframe. Κατά την διάρκεια της περιπέτειάς σας, θα κληθείτε να φορέσετε μια από τις τέσσερεις στολές και να γίνετε ο υπερασπιστής του είδους σας, έχοντας στη διάθεσή σας όπλα λέιζερ ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, πυροβόλα, ένα άκρως εντυπωσιακό σπαθί, αλλά και μαγνητικές ικανότητες για να εξαπατήσετε τους αντιπάλους σας. Αυτά όμως είναι μόνο ο εναρκτήριος εξοπλισμός σας. Κατά τη διάρκειά του, το Warframe σας δίνει την δυνατότητα πολλών upgrades, είτε στον εξοπλισμό είτε στα αμυντικά και επιθετικά skills σας.
Τα factions
Όπως προαναφέραμε, είστε ένα μέλος της φυλής των Tenno. Βέβαια δεν είστε μόνοι, καθώς υπάρχουν δύο ακόμη φυλές που θα συναντήσετε, οι Grineer, και οι Corpus. Οι πρώτοι είναι -όπως προαναφέραμε- θανάσιμοι εχθροί σας και ευθύνονται για το γεγονός ότι η φυλή σας βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης και για το ότι βρισκόσασταν κλεισμένοι σε κρυογονικούς θαλάμους για αιώνες. Απειλούν να κατακτήσουν το ηλιακό σύστημα κι είστε οι μόνοι που μπορείτε να τους αντισταθείτε. Οι Corpus από την άλλη, δεν είναι ούτε δικοί σας σύμμαχοι αλλά ούτε και των Grineer. Απλά έχουν ρόλο να εμπορεύονται και να ελέγχουν όλα τα αγαθά που υπάρχουν στον πλανήτη, με μοναδικό σκοπό να βρουν και να αποκτήσουν την αρχαία τεχνολογία των Orokin, από την οποία είναι κατασκευασμένες και οι στολές σας.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Elysium Gaming Community

    Our recruitment VIDEO


    Nationality: International
    Language: English
    Web Page: http://www.elysiumgaming.org
    YouTube Channel: https://www.youtube.com/user/ElysiumGamingr
    Stream Channel: http://www.twitch.tv/elysium_gamingtv
    Facebook : http://www.facebook.com/ElysiumGaming
    Twitter : https://twitter.com/ElysiumgamingR
    We are looking forward to meet you!

    The Elysium Gaming Team

    CLICK HERE TO APPLY

    CLICK HERE TO VISIT OUR FORUMS

    ΑπάντησηΔιαγραφή