Final Fantasy XIV: A Realm Reborn: Νέο τρέιλερ

Είναι γεγονός πως το πρόσφατο MMORPG της Square Enix αποτελεί το χειρότερο κεφάλαιο της δημοφιλούς JRPG σειράς, ενώ παράλληλα έβαλε...μέσα πολλά εκατομμύρια δολάρια την εταιρεία. Πριν από δύο εβδομάδες ο Naoki Yoshida, παραγωγός του Final Fantasy XIV, μας διαβεβαίωσε ότι η ιαπωνική εταιρία θα κάνει τα πάντα ώστε να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των fans της. Ο Yoshida θεωρεί πως μια ενδεχόμενη επιτυχία του Final Fantasy XIV: A Realm Reborn θα φέρει πίσω τα χαμόγελα στους οπαδούς της σειράς και παράλληλα θα προετοιμάσει ένα πρόσφορο έδαφος για την κυκλοφορία του Final Fantasy XV.
Σήμερα η Square Enix έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού, το οποίο δείχνει αρκετά εντυπωσιακό, καθώς καλείστε να αντιμετωπίσετε έναν τεράστιο δράκο. Εντούτοις, ο φτερωτός γίγαντας αποδεικνύεται...λίγος μπροστά στη δύναμη του spell Meteor. Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε ενεργά στην ανάπτυξη του A Realm Reborn, μπορείτε να δηλώσετε ως alpha testers, κάνοντας κλικ εδώ. H Square Enix υπόσχεται να λάβει πολύ σοβαρά αυτή το φορά το feedback των παιχτών ώστε να παρουσιάσει μια σαφώς πιο βελτιωμένη δημιουργία. Οι προϋποθέσεις για να λάβετε μέρος στην alpha έκδοση του παιχνιδιού είναι οι εξής:
 - Να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας
- Να έχετε ένα ενεργό account στο Final Fantasy XIV
- Να δηλώνετε τυχόν bugs που θα συναντήσετε σε μία από τις παρακάτω γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιαπωνικά
- Να πληροί το PC σας της παρακάτω προδιαγραφές: Επεξεργαστής Intel Core Duo, Μνήμη 2GB, Χώρος στο σκληρό δίσκο 20 GB, Κάρτα γραφικών 512ΜΒ, Ταχύτητα σύνδεσης 1.5Mbps Το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013 για PC και PS3.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου