Τα δύο Metal Gear Solid και το Zone of the Enders HD

Η Konami ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες σημαντικές πληροφορίες για δύο από τα επόμενα games της. Συγκεκριμένα, γνωστοποιήθηκε η Collector’s Edition του Metal Gear Rising: Revengeance και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Zone of the Enders HD. Στο τέλος του άρθρου θα δείτε επίσης τον Kojima να μιλάει για το Metal Gear Solid: Ground Zeroes. Zone of the Enders HD Collection Η Konami ανακοίνωσε ότι η Zone of the Enders HD Collection θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου για PlayStation 3 και Xbox 360. Θα περιλαμβάνει τις HD εκδόσεις των Zone of the Enders και Zone of the Enders: The 2nd Runner τα οποία είχαν κυκλοφορήσει στο PS2. Μαζί με τη συλλογή θα λάβετε και το demo του Metal Gear Rising: Revengeance, το οποίο αναπτύσσεται από την Platinum Games με παραγωγή της Kojima Productions. Το νέο spin-off της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου του 2013 για PS3 και Xbox 360.
  Metal Gear Rising: Revengeance
Πέρα απ’ το demo που θα είναι διαθέσιμο στις 30/11, η Konami γνωστοποίησε τι θα ισχύσει στην Limited Edition το Revengeance. Το πακέτο θα διατεθεί στην αγορά με μια φιγούρα 30 εκατοστών του Raiden και σε 25.000 κομμάτια για την Ευρώπη, τα οποία θα κοστίζουν 100 ευρώ το καθένα.
  Metal Gear Solid: Ground Zeroes
Ο γνωστός ιάπωνας σχεδιαστής Hideo Kojima, δημιουργός της σειράς Metal Gear που έχει πουλήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έδωσε συνέντευξη στη φετινή έκθεση Eurogamer Expo και απάντησε σε ερωτήσεις αναγνωστών σχετικά με την ιστορία και το μέλλον της σειράς. Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω. Όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη, το Metal Gear Solid: Ground Zeroes είναι ένα νέο stealth game από την Kojima Productions με την εγγύηση της Konami, για το οποίο δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί η επίσημη κυκλοφορία του. Πρόκειται για τον ένατο τίτλο της σειράς Metal Gear που όμως το gameplay του θα έχει για πρώτη φόρα δομή ανοιχτού κόσμου. Επίσης θα μπορείτε να κατασκευάζετε όπλα και αντικείμενα στην εικονική βάση σας η οποία θα είναι προσβάσιμη ακόμα κι από το προσωπικό σας smartphone.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου