Νέα Metal Gear, Anarchy Reigns και LOTR

Η Zegetron Α.Ε. ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει τρία από τα νέα της games σε χαμηλότερες -από το συνηθισμένο- τιμές στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για το νέο Lord of the Rings, την συλλεκτική έκδοση του Metal Gear Solid 4 και το Anarchy Reigns. Δείτε τα αναλυτικά.
Lord of the Rings: Guardians of Middle Earth
Μετά την παγκόσμια επιτυχία των Online games DotA και League of Legends για το PC, η Warner μπαίνει και αυτή στον ανταγωνιστικότατο τομέα των MOBA games, με δύο βασικές καινοτομίες. Το Guardians of Middle Earth είναι το πρώτο MOBA (Multiuser Online Battle Arena) game που χρησιμοποιεί ένα δυνατό license (σ.σ. θα χρησιμοποιείτε ήρωες από τον κόσμο της Μέσης Γης) αλλά και το πρώτο MOBA game που θα βγει για κονσόλες. (PlayStation 3, Xbox 360 και PC). Το video game αυτό θα διατίθεται online από τις αρχές Δεκεμβρίου αλλά η Warner μας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να γίνουμε μέρος του φαινομένου MOBA μια και έφτιαξε ειδική retail συσκευασία για το PS3 ώστε να μπορέσουμε και εμείς να συμμετάσχουμε εμπορικά στα MOBA Games. Η συσκευασία θα διαθέτει manual και κουπόνι με κωδικό για download αλλά όχι δίσκο. Η προτεινόμενη τιμή της θα είναι 30,99€. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots 25th Anniversary Edition
To Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots ψηφίστηκε από το GameWorld ως το καλύτερο παιχνίδι της δεκαετίας στον πρώτο διαγωνισμό Game of the Year. Τώρα κυκλοφορεί σε νέα συλλεκτική έκδοση για τα 25 χρόνια της σειράς στο PlayStation 3 στις αρχές Δεκεμβρίου στην τιμή των 23,99€.
Anarchy Reigns
Το δημιούργημα της Platinum Games (Bayonetta, Vanquish, Metal Gear Rising) είναι ένα Beat 'em up με εντυπωσιακό story, δεκάδες διαφορετικούς χαρακτήρες και πλούσια multiplayer modes που εκτείνονται από fighting τουρνουά, μέχρι μάχες πολλών παικτών. Το Anarchy Reigns θα κυκλοφορήσει διεθνώς στις 11 Ιανουαρίου για PlayStation 3 Και Xbox 360 αλλά στη χώρα μας θα το έχουμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι μόλις 29,99€.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου