Στο νέο Saints Row μπορείτε να φτιάξετε έναν χαρακτήρα που σας εκφράζει


Πιστή στην υπόσχεσή της, η Volition έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer για το Saints Row, το οποίο αφιερώνει πέντε ολόκληρα λεπτά για να παρουσιάσει στους παίκτες τις επιλογές παραμετροποίησης του open world παιχνιδιού. Η ομάδα ανάπτυξης φαίνετ
αι πως πήγε το θέμα στα άκρα και έφτιαξε τον απόλυτο εφιάλτη για τους αναβλητικούς και τους αναποφάσιστους. Αναλυτικότερα, στο trailer που είδε τα φώτα της δημοσιότητας, η Volition παρουσίασε διάφορες από τις κομμώσεις, τα χρώματα, τα σωματότυπα, τις ηλιακές επιλογές και άλλες τυπικές επιλογές παραμετροποίησης που θα υπάρχουν στο παιχνίδι.
 Ωστόσο, αυτά είναι μόνο η αρχή, αφού το Saints Row θα έχει και πληθώρα από περίεργα textures για την επιδερμίδα, ασύμμετρα πρόσωπα, προσθετικά μέλη και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Κάπως έτσι μπορείτε να φτιάξετε έναν χαρακτήρα που μοιάζει με τον πραγματικό σας εαυτό και σας εκφράζει πλήρως ή τον…Shrek. Η επιλογή είναι δική σας. Το αξιοσημείωτο είναι πως οι επιλογές παραμετροποίησης δε σταματούν εκεί, αφού οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν στα μέτρα τους και τα οχήματα που οδηγούν, αλλά και τα όπλα τους, με εξίσου ξέφρενες επιλογές, ενώ και το Saints HQ τους θα έχει upgrades και customization επιλογές. Το Saints Row αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC (αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store).
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου