Need for Speed και τέρμα τα γκάζια..

Οι παράνομες νύχτες σας καλούν για άλλη μια φορά. 
Need for Speed. Mία σειρά που έκανε την εμφάνισή της στα μέσα της δεκαετίας του '90 και άφησε πίσω της ένα τεράστιο όνομα. Σύντομα, η παράνομη οδήγηση που βλέπαμε σε ταινίες έγινε προσιτή σε κάθε gamer που το επιθυμούσε. Μέσα από τα Need for Speed, είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε exotic αλλά και muscle cars τα οποία αποτελούσαν κορυφαία οχήματα στην κατηγορία τους, να ανταγωνιστούμε άλλους οδηγούς και να κερδίσουμε in-game χρήματα τα οποία θα μπορούσαμε να ξοδέψουμε είτε σε νέα οχήματα, είτε σε upgrades. Μέσα σε μία περίοδο 21 χρόνων, η ΕΑ μας προσέφερε διάφορους τίτλους οι οποίοι θεωρούνται σημαντικές επιτυχίες όπως για παράδειγμα τα: Underground 2, Most Wanted ή Carbon και άλλους που δεν κατάφεραν να γίνουν τα ορόσημα που ήθελε η αμερικανική εταιρία.

Με το πέρασμα του χρόνου, η σειρά NFS άλλαξε ύφος αρκετές φορές κάνοντας “σκωτσέζικο ντους” στους φανατικούς gamers. Μία χρονιά βλέπαμε το απόλυτο racing παράνομης οδήγησης όπου έπρεπε να ξεφύγουμε από τους αστυνομικούς πάση θυσία και την επόμενη, η ΕΑ αποφάσιζε να μας παρουσιάσει εγχειρήματα του στυλ Need for Speed: ProStreet όπου ξαφνικά βρισκόμαστε σε νόμιμους αγώνες δρόμου. Σύμφωνα με κριτικές, ορισμένοι gamers δέχτηκαν αυτή την αλλαγή στο στυλ της σειράς NFS ενώ άλλοι την κατέκριναν και περίμεναν την κυκλοφορία του επόμενου χρόνου με ανυπομονησία. Ένα είναι σίγουρο όμως, οι περισσότεροι φανατικοί της σειράς (αν όχι όλοι), θα ήθελα να δουν ένα reboot του Underground ή Underground 2 έτσι όπως είδαμε το νέο NFS: Most Wanted του 2012.
Η Ghost Games ανέλαβε μαζί με την Criterion Games την δημιουργία του προηγούμενου τίτλου της σειράς, Need for Speed Rivals, το 2013. Φέτος, η Ghost Games βρίσκεται μόνη της στο development του νέου τίτλου. Πριν από έναν χρόνο πιστεύαμε πως το νέο NFS θα ήταν του στυλ Underground αλλά τελικά αποδείχθηκε πως θα έχουμε να κάνουμε με reboot της σειράς. Εξού και το όνομα (σκέτο) Need for Speed. Δοκιμάσαμε τον νέο racing τίτλο για δεκάδες ώρες και σας μεταφέρουμε την ειλικρινή μας άποψη.

Ο στάρ των δρόμων
Αυτό που κάνει το νέο Need for Speed ξεχωριστό είναι τα live action cutscenes. Πραγματικοί ηθοποιοί σας βάζουν στο κλίμα καλύτερα από ποτέ και σας κάνουν να νιώθετε πραγματικός star των δρόμων. Ο Spike είναι αυτό που θα λέγαμε, το “contact” σας με τον κόσμο των παράνομων αγώνων. Αποτελεί τον τύπο που θα σας μιλήσει πριβέ, θα σας προτείνει νέους αγώνες και θα σας γνωρίσει στην παρέα του που αποτελείται από άλλα τέσσερα άτομα. Σειρά έχει η Amy, η μηχανικός της ομάδας που έχει όνειρο να γίνει διάσημη για τα modifications της στα αμάξια. Ο Manu αποτελεί τον εναλλακτικό της παρέας που περνάει τον περισσότερο χρονο του κάνοντας meditation. Συνεχίζουμε με την Robyn, η ξανθιά και πιο ωραία ύπαρξη που θυμίζει το αγοροκόριτσο από το λύκειο, την κοπέλα που είναι cool και ταυτόχρονα ωραία αλλά δεν προκαλεί σε καμία περίπτωση. Τέλος, έχουμε τον Magnus Walker ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους συλλέκτες και modders Porsche στον κόσμο.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου