Final Fantasy Explorers Collector's Edition

Περιλαμβάνει artbook, θήκη για το 3DS και τέσσερις αποκλειστικές αποστολές. Η Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας συλλεκτικής έκδοσης για το επερχόμενο Final Fantasy Explorers που θα διατεθεί αποκλειστικά για το 3DS τον προσεχή Ιανουάριο. Δείτε αναλυτικά το περιεχόμενο της Collector's Edition: final-fantasy-explorers-collectors-edition - Ένα αντίτυπο του Final Fantasy Explorers - Songs for the Journey:
Ένα CD που περιλαμβάνει 20 tracks από το soundtrack του παιχνιδιού - Limited Edition Artwork Box, το οποίο το έχει επιμεληθεί ο Yoshitaka Amano - Θήκη μεταφοράς για το 3DS σας - Artbook 40 σελίδων
- Τέσσερα unlockable in-game quests Οι αποκλειστικές αποστολές διατίθενται σε ψηφιακή μορφή και μπορείτε να τις κατεβάσετε εξαργυρώνοντας το σχετικό voucher code που περιλαμβάνεται στην Collector's Edition. Όσοι ολοκληρώσετε τις αποστολές αυτές θα αποκτήσετε σπάνια materials τα οποία σας επιτρέπουν να κάνετε craft τέσσερα Legendary Weapons. Πρόκειται για τα Crimson Blitz (από το Lightning Returns), Thyrus (από το Final Fantasy XIV), Venus Gospel (από το Final Fantasy VII) και Death Penalty (από το Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII).
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου