Ψυχαγωγία μετά το σχολείο

Καλά τα μαθήματα, όμως και η ψυχαγωγία αποτελεί βασικό συστατικό της ξεκούρασης ενός μαθητή ή φοιτητή, ειδικά για τις περιπτώσεις που η διασκέδαση εντός σπιτιού, κρίνεται αναγκαία για διάφορους λόγους. Οι βιντεοκονσόλες παιχνιδιών αποτελούν μια από τις δημοφιλέστερες λύσεις ψυχαγωγίας εντός σπιτιού, η οποία δε χρειάζεται να είναι ατομική αφού οι τρεις εταιρείες που κυριαρχούν στο χώρο, θέλουν να βάλουν όλη την οικογένεια στο κόλπο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Nintendo που με την κονσόλα Wii U, προσφέρει μια μεγάλη σειρά από ενδιαφέροντα παιχνίδια από το Mario και την παρέα του, το Lego Jurassic World, Donkey Kong Country, Just Dance και πολλά άλλα, τα οποία είναι άκρως διασκεδαστικά.
Δημοσιευμένη Εικόνα
Το πολυαγαπημένο στην ελληνική αγορά PlayStation, εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις, όχι μόνο στην τελευταία του γενιά, αλλά και στην προηγούμενη που σάρωσε σε πωλήσεις.

Το PlayStation 4,προσφέρει την κορυφαία ποιότητα γραφικών που περιμένετε από μια βιντεοκονσόλα της Sony, με επιπλέον δυνατότητες που δεν αφορούν μόνο παιχνίδια με κορυφαία γραφικά αλλά και ανεξάρτητες παραγωγές με τρελό gameplay. Η Sony διαθέτει το PS4 σε διάφορες εκδόσεις, συνοδευόμενο συνήθως με ένα δημοφιλή τίτλο όπως το Fifa 16, NBA 2K16 και PES 2016.Άλλα παιχνίδια, που ξεχωρίζουν είναι το Watch Dogs, Bloudborne και The Last of Us τα οποία μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στην κονσόλα της Sony.
Δημοσιευμένη Εικόνα
Η Microsoft με τη σειρά της, προτείνει το Xbox One, το οποίο έρχεται να χαρίσει και αυτό καταπληκτικά γραφικά, με πολλές δυνατότητες στο διαδικτυακό παιχνίδι και φυσικά με μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη παιχνιδιών, η οποία θα εμπλουτιστεί μέσα στο μήνα με το πολυαναμενόμενο Halo 5: Guardians of the Galaxy. Το νέο Halo έρχεται να προστεθεί σε άλλους αποκλειστικούς τίτλους όπως το Titanfall, Forza Motorsport 6, Halo: The Master Chief Collection κ.α.

Για όσους δεν είναι έτοιμοι να κάνουν τη μετάβαση στη νέα γενιά, η Sony με τη Microsoft διαθέτουν στην κυκλοφορία την προηγούμενη γενιά των κονσολών τους και συγκεκριμένα τα PlayStation 3 και Xbox 360 που πιθανόν έχετε ήδη στην κατοχή σας. Αν όχι, μια τεράστια συλλογή από παιχνίδια είναι διαθέσιμα για εσάς είτε είστε φανατικός του PlayStation 3 είτε του Xbox 360 και μάλιστα με πολύ συμφέρουσες τιμές. God of War, Uncharted και Metal Gear Solid, είναι λίγοι μόνο από τους τίτλους που ξεχωρίζουν στα πολλά παιχνίδια του PlayStation 3 ενώ και το Xbox 360 ξεχωρίζει για τη σειρά Halo, το Minecraft και τις σειρές παιχνιδιών Gears of Wars, Fable και Mass Effect.
Δημοσιευμένη Εικόνα
Η αγορά μιας βιντεοκονσόλας δε μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη αν δε συνοδευτεί από μια τηλεόραση, με τους 99 στους 100 τρελούς gamers να συμφωνούν ότι όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο καλύτερα. Ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει μέσα από μια τεράστια γκάμα προιόντων Smart TV, πολλές από τις οποίες μπορεί να δει σε λειτουργία σε οποιοδήποτε κατάστημα Κωτσόβολος επιλέγοντας αυτή που θα του «γυαλίσει» και με την ποιότητα της αλλά και οικονομικά με διάφορες ευκολίες δόσεων.

Δημοσιευμένη Εικόνα
Μη ξεχάσετε να δώστε την απαραίτητη προσοχή και στις έξυπνες δυνατότητες που προσφέρουν πλέον οι smart τηλεοράσεις, μόλις πραγματοποιηθεί η σύνδεση τους με το Internet, με ενσωμάτωση παιχνιδιών, Skype για βιντεοκλήσεις, μετάδοση προγραμμάτων (πχ. Παιδικά, μουσική) αλλά και άλλων εφαρμογών όπως το Spotify.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου