Slender: The Arrival

Φτιαγμένο από τον indie developer Mark J. Hadley, το Slender έκανε πάταγο αφού ήταν πολύ απλό, αποτελούσε μια τρομαχτική εμπειρία και από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως εθιστικό. Το αποτέλεσμα ήταν το YouTube να γεμίσει με βίντεο στα οποία διάφοροι παίκτες δοκίμαζαν τις αντοχές τους...στο φόβο απέναντι στον Slender Man, στο ένα και μοναδικό level που είχε τότε σχεδιαστεί. Φυσικά όπως ήταν επόμενο, με το ένα αυτό level το δημιούργημα του αμερικανού developer δεν ήταν αρκετό ώστε να λάβει την αναγνώριση των reviewers. Τώρα, ο Mark J. Hadley σε συνεργασία με την Blue Isle Studios μας παρουσιάζει το Slender: The Arrival το οποίο αποτελεί έναν πιο ολοκληρωμένο τίτλο, τουλάχιστον σε σχέση με το πρώτο μέρος. Παρόλο που για την δημιουργία του sequel χρησιμοποιήθηκε η ίδια μηχανή, η Unity, τα γραφικά του είναι αρκετά βελτιωμένα και σε συνδυασμό με το σενάριο, εντείνουν την αίσθηση του τρόμου. Μέσα από την νέα αυτή προσπάθεια λοιπόν, θα δείτε την ιστορία εις βάθος και θα καταλάβετε επιτέλους γιατί πρέπει να μαζέψετε αυτές τις οχτώ σελίδες.
Ένας αστικός μύθος;
Το Slender: The Arrival έχει σχεδόν το ίδιο σενάριο με το prequel του. Βασίζεται σε μια επινόηση από το forum του Somethingawful.com και σε έναν σχετικά νέο αστικό μύθο, ο οποίος λέει ότι στα δάση υπάρχει ένας ψηλόλιγνος μαυροφορεμένος άντρας χωρίς πρόσωπο. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι καμιά φορά βγάζει και πλοκάμια. Εξαιτίας της εμφάνισής του, τον έχουν ονομάσει "Slender Man". Η πρωταγωνίστρια Lauren την οποία και ελέγχετε πηγαίνει να δει την καλύτερή της φίλη Kate, αφότου η τελευταία έχασε τη μητέρα της. Όταν φτάνει στο σπίτι της, το βρίσκει άδειο και ορθάνοιχτο ενώ στους τοίχους υπάρχουν ζωγραφισμένα περίεργα σκίτσα. Η Kate έχει πέσει θύμα του Slender Man και η Lauren ξεκινάει μια περιπέτεια για να την βρει. Στη συνέχεια, διαβάζοντας τα γράμματα που βρίσκει στον δρόμο καταλαβαίνει προς τα που θα πρέπει να κατευθυνθεί και ότι θα πρέπει να τα βάλει η ίδια με τον Slender Man.
 Ένα ρημαγμένο σπίτι
Ξεκινώντας θα βρεθείτε στην μέση ενός δάσους δίπλα στο αμάξι σας και γύρω στα 100 μέτρα πιο κάτω θα δείτε το σπίτι της φίλης σας Kate. Αμέσως θα παρατηρήσετε κάτι το ασυνήθιστο. Καθώς θα προχωράτε προς το σπίτι της Kate, το τοπίο θα αρχίσει να σκοτεινιάζει ολοένα και περισσότερο μέχρι που θα βρεθείτε μόνοι σας μέσα στην νύχτα. Μπαίνοντας στο σπίτι, θα παρατηρήσετε ανοιγμένες πόρτες και ακαταστασία σε μερικά δωμάτια, στοιχεία που θα σας κάνουν να αντιληφθείτε ότι κάτι έχει συμβεί. Η Kate δεν βρίσκεται πουθενά και στο σπίτι επικρατεί η απόλυτη ηρεμία σαν να μην ζει κανείς εκεί πλέον. Στόχος σας είναι λοιπόν να αρχίσετε να ψάχνετε το τι μπορεί να έχει συμβεί.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου