Gran Turismo 6 γιατί μας αρέσει η ταχύτητα

Σύμφωνα με το Andriasang, ο Kazunori Yamauchi, επικεφαλής ανάπτυξης της σειράς Gran Turismo της προγραμματιστικής εταιρείας Polyphony Digital, δήλωσε ότι το Gran Turismo 6 ετοιμάζεται ήδη για το PlayStation 4, την νέα κονσόλα της Sony που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα. Η δήλωση έγινε στην Κινέζικη εκδήλωση χαράς στο Beijing. Η ανάπτυξη του Gran Turismo 6 είχε ξεκινήσει από τον Νοέμβριο του 2010, όταν και είχε κυκλοφορήσει το Gran Turismo 5. Όσο για το περιεχόμενο του GT6, ο Yamauchi αρκέστηκε στο να σχολιάσει "Στοχεύουμε πάντα στο να αναπτύξουμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία και τις νεότερες τάσεις αυτής". Άραγε αυτό σημαίνει ότι θα δούμε το νέο Gran Turismo στο PlayStation 4; Οι φήμες λένε πάντως ότι ετοιμάζεται και το Gran Turismo στο PS Vita, καθώς για την εν λόγω έκδοση ο Kazunori Yamauchi δήλωσε: "Αν επρόκειτο να την αναπτύξουμε, θα κάναμε χρήση της δυνατότητας του να παίζουμε οποουδήποτε, καθώς και της χρήσης 3G ανά πάσα στιγμή.Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο GTPlanet, o Michael Denny, o αντιπρόεδρος της Sony αποκάλυψε...κατά λάθος ότι μέσα στο 2013 θα δούμε το Gran Turismo 6.
O Denny ανέφερε χαρακτηριστικά: "To PS3 παραμένει μια εντυπωσιακή κονσόλα, κάτι που αποδεικνύεται από τα games που θα κυκλοφορήσουν την τρέχουσα χρονιά για αυτό, όπως το The Last of Us, το Beyond: Two Souls και το GT6." Το γεγονός ότι το Gran Turismo 6 ενδέχεται να κυκλοφορήσει για το PS3 και όχι για τον διάδοχό του δεν θα πρέπει να αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς ανταπτύσσεται τα τελευταία τρία χρόνια από την Polyphony Digital. Η επίσημη τοποθέτηση της Sony είναι ότι το προσεχές διάστημα θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έκτο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς Racing. [UPDATE 9/5/13] Η Sony Computer Entertainment γιορτάζει τα 15 χρόνια του θρυλικού Gran Turismo με ένα μεγάλο event την ερχόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί ειδική εκδήλωση για τις 15 Μαΐου στην αγωνιστική πίστα του SilverStone στην Αγγλία, όπου οι παρευρισκόμενοι θα τιμήσουν την επιτυχημένη πορεία του διάσημου racing της Polyphony Digital. Όπως όλα δείχνουν, η Sony αναμένεται να ανακοινώσει παράλληλα το επόμενο video game της σειράς, για το οποίο ήδη έχει ήδη διαρρεύσει μέχρι και πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας. Ενώ προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Gran Turismo, σύμφωνα με τη Sony ο σχεδιαστής, πρωτεργάτης της σειράς και πρόεδρος της Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi θα είναι παρών στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Εκεί θα μιλήσει για το μέλλον του εν λόγω τίτλου και υπόσχεται να αποκαλύψει «κάτι μεγάλο». Να θυμίσουμε πως στις 8 Μάιου πριν από 15 χρόνια κυκλοφόρησε για το PlayStation τo αρχικό Gran Turismo.
Ωστόσο, εάν λάβουμε υπόψη τη χρονική στιγμή που λαμβάνει χώρα η συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά και τον παρατεταμένο χρόνο ανάπτυξης του Gran Turismo 5, είναι πολύ πιθανό τελικά ο επόμενος τίτλος της Polyphony Digital να κυκλοφορήσει για το επερχόμενο PS4, αν και ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση. [UPDATE 15/5/13] H Sony Computer Entertainment ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα το Gran Turismo 6, το νέο racing της Polyphony Digital, το οποίο τελικά θα κυκλοφορήσει για PS3 τα Χριστούγεννα του 2013. Δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση για ενδεχομενες εκδόσεις σε PlayStation 4 και PlayStation Vita. Το Gran Turismo 6 θα περιλαμβάνει 1200 αυτοκίνητα, 33 τοποθεσίες και 71 διαδρομές. Χάρις στη νέα, πλήρως ανανεωμένη μηχανή rendering τα οχήματα θα φαίνονται «σχεδόν σαν αληθινά» και θα «φτάνει το PS3 στα όριά του». Μέσω DLC θα γίνονται διαθέσιμα επιπλέον αυτοκίνητα και πίστες, ενώ η Sony υπόσχεται τέτοια DLC σε μηνιαία βάση. Ακόμα ένα χαρακτηριστικό του Gran Turismo 6 είναι η ανανεωμένη μηχανή γραφικών που διαθέτει, η οποία θα επιτρέπει καλύτερη απόδοση των αναρτήσεων, των ελαστικών και της αεροδυναμικής. Επίσης θα υπάρχουν εργαλεία δημιουργίας της δικής σας διαδρομής.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου